Başkan Taban Daire Müdürleriyle Bir Araya Geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban Daire Müdürleriyle Bir Araya Geldi
25 Şub 2019 / Pzt 18:15
/ 12.624 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni haftaya daire müdürleri toplantısıyla başladı. Vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunabilmek adına Daire Müdürleriyle istişareler yapıldı.

İnegöl Belediyesi, kurum içi istişareler ve mutfak toplantılarına da devam ediyor. Tüm hizmetlerin ortak istişareler sonucunda her yönüyle ele alınması adına belirli aralıklarla belediyenin daire müdürleriyle bir araya gelinirken, yapılan istişareler sırasında Belediye Başkanı Alper Taban hedeflerini ve düşüncelerini de bürokratlarıyla paylaşıyor.

Başkan Taban, bu toplantılar kapsamında yeni haftaya da daire müdürleri toplantısıyla başladı. Bu sabah 09.00’da Belediye Meclis Salonunda İnegöl Belediyesi Daire Müdürleriyle bir araya gelindi. Toplantıda İnegöl Belediyesi’nin 23 daire müdürüyle birlikte Belediye Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem personeli de hazır bulundu. Yapılan toplantıda vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek adına atılması gereken adımlar masaya yatırıldı. Aynı zamanda daire müdürlerinden devam eden çalışmaların son durumlarına ilişkin güncel bilgileri alındı.

BAŞKANA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Öte yandan, toplantı sonrası Başkan Taban’a doğum günü sürprizi de yapıldı. 24 Şubat Pazar günü 43 yaşına giren Başkan Alper Taban için hazırlanan pasta meclis salonuna getirildi. Burada mumları üfleyen Taban, Daire Müdürlerine bu ince düşünceleri için teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.