Başkan Taban: , 'Tek bir işimiz var, hizmet etmek'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban: , 'Tek bir işimiz var, hizmet etmek'
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Şub 2024 / Sal 11:48
/ 1.491 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Bal-Göç Derneği ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneklerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde İnegöl'ün hızlı büyüyen bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Taban, 'Tek bir işimiz var, hizmet etmek' dedi.

HIZLI BÜYÜYEN İNEGÖL'E HİZMET
Yoğun bir seçim programı yürüten Başkan Taban, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri ve meclis üyeleriyle beraber dernekleri ziyaret etti. Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda 31 Mart seçimlerinden bahseden Taban, "İnegöl hızlı büyüyen bir şehir. Bu şehrin ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. 1 Nisan 2019'dan beri işimize odaklandık. " dedi.

2 DERNEĞE ZİYARET
Bal-Göç Derneği ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernekleri üyeleriyle bir araya gelen Başkan Taban, derneklerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dernek üyelerinin taleplerini dinledi.

“HİZMET YARIŞINI DAHA İLERİYE TAŞIMAYA TALİBİZ”
Ziyaretler sırasında konuşan Başkan Alper Taban, 31 Mart seçimlerini işaret ederek vatandaşlardan destek istedi. Taban, “Önümüzde bir yerel seçim var. 1 Nisan 2019’dan itibaren biz işimize odaklandık. Tek bir işimiz var, hizmet etmek. İnegöl hızlı büyüyen, hızlı gelişen bir şehir. Şehrimizin ihtiyaçlarına odaklandık ve bugüne kadar hayata geçirdiğimiz yatırımlarla bu ihtiyaçları gidermeye gayret ettik. Yeni dönem için de ne yapılması gerektiğini bilen kadrolarımızla hizmet yarışını bir adım daha ileriye taşımaya talibiz” dedi.

RECEP ALTEPE’DE KATILIM SAĞLADI
Öte yandan dün tüm gün boyunca AK Parti ilçe teşkilatının çalışmalarına katılım sağlayan eski Bursa Büyükşehir Başkanı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe dün akşam gerçekleşen Bal-Göç Derneği ve Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Dernekleri ziyaret programına katılım sağladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.