Başkan Taban’dan çöp tesisi açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban’dan çöp tesisi açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Haz 2020 / Çar 14:13
/ 9.809 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada Bursa’nın çöpünün İnegöl’e getirilmesi ile alakalı yaptığı açıklamada “İnegöllüler rahat olsun süreci titizlikle takip ediyoruz.” Dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş bugün gazeteci Sadullah Organ’ı ziyaret etti.

Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Organ şu ifadeleri kullandı;

İnegöl belediye başkanı Sayın Alper Taban ve Ak Parti ilçe başkanı Sayın Mustafa Durmuş’un nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Son derece güzel bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında sayın belediye başkanı Alper Taban son günlerde kamuoyunda konuşulmakta olan Bursa ve ilçelerden Yeniyörük Mahallesi’nde bulunan alana getirilmesi çöpler ile ilgili açıklamada bulunarak kesinlikle İnegöl ve çevre insanımıza rahatsızlık verecek bir çalışma olmayacaktır. Getirilecek çöp araçlarının Yenişehir güzergâhından oluşturulacak ulaşım hattıyla çöplerin döküleceği alana gelinecektir. Gelecek çöplerin hem elektrikler üretimi hem de kurulacak tesisle ayrışımı yapılarak, toplu dökümün önüne geçilerek ekonomi ye kazandırılmış olacaktır. İnegöllüler rahat olsun süreci titizlikle takip ediyoruz. Çevre Bakanlığının istediği kriterler doğrultusunda hareket ediyoruz dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.