Başkan Taban’dan işçilerin enflasyon farkı açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban’dan işçilerin enflasyon farkı açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Eyl 2022 / Pzt 15:32
/ 2.136 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Eylül ayı 1.olağan meclis toplantısında CHP’li meclis üyesi Erkan Dönmez meclis toplantısı sonrası dilek temenni bölümünde sendikalı işçilerin enflasyon farklarının ne olacağını sordu. Başkan Taban ise Erkan Dönmez’e verdiği cevapta hiçbir işçinin çekincesi olmaması gerektiğini söyledi.

Dönmez yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı ; “Bir talep geldi başkanım konunun ne aşamada olduğunu bilmediğimiz için size iletmek istiyoruz. Sendikalı işçilerimizin 6 aylık enflasyon talebi olmuş.  Bu ne aşamada onu sormak istiyoruz dedi.”

KİMSENİN ÇEKİNCESİ OLMASI
Hiçbir belediye personelinin çekincesi olmaması gerektiğini belirten başkan Taban “Çalışanlarımıza şöyle ifade edeyim tabi bizde memur çalışanlarımız şirket üzerinden çalışanlarımız kadrolu işçi çalışanlarımız ve aynı zamanda sözleşmeli çalışanlarımız var. Her birinin anlaşma dönemleri farklı farklı. Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bir iyileştirmede bir şey eksik kalmışsa mutlaka onu ilerleyen yıl atlamaları ile sözleşme tarihleri ile beraber o farkları biz fazlasıyla güncelliyoruz güncellemeye de devam ediyoruz. Bu konuda da arkadaşlarımın hiçbir çekincesi olmasın. Nihayetinde enflasyon farkı dediğimiz şey şuan yerinde duran bir şey değil. Bugün enflasyon başka yarın daha başka bir şey olabiliyor. Biz bununla alakalı önümüzdeki yıl takviminin atlaması ile birlikte bütün çalışanlarımızın tüm hak ve hukuklarını yeniden gözden geçireceğiz. “


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.