Başkan Taban'dan öneri ve proje çağrısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban'dan öneri ve proje çağrısı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2024 / Pzt 17:24
/ 648 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, 2024-2029 yıllarını kapsayan yeni dönem için çalışmalara başladı.

Vatandaşların fikir ve önerilerine önem veren Başkan Taban, "İnegöl'de bu da olmalı" dediğiniz önerilerinizi ve projelerinizi bizlere ulaştırın. Şehrimizi birlikte inşa edelim" çağrısında bulundu.

Ortak Akıl ve İstişareye Önem
Göreve geldiği günden bu yana ortak akıl ve istişare kültürüyle yönetim anlayışından taviz vermeyen Başkan Taban, yeni dönemde de aynı düsturla çalışmalarını sürdürmeyi hedefliyor. Şehirde yaşayan her vatandaşın görüşünün kendileri için önemli olduğunu kaydeden Başkan Taban, "İnegöl'ü iyi biliyoruz. Eksiklerimizin de farkındayız. Bu doğrultuda yeni döneme dair beyanname çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Vatandaşların Katılımı Aranıyor
Başkan Taban, "Kendi gözümüzle şehrimize dair dokunuşlarımızı yapmak için projelerimizi hazırladık. Ancak vatandaşlarımızın beklentileri, hayalleri, talepleri, öncelikleri de bizim için kıymetli. İşte bu yüzden her zaman ortak akıl ve istişare diyoruz" diye konuştu.

Öneri ve Projelerinizi Paylaşın
Vatandaşların "İnegöl'de bu da olmalı" dediği önerileri ve projeleri paylaşmaları için çeşitli kanallar sunuldu:

  • 0530 136 40 00 nolu WhatsApp hattı
  • Başkan Taban'ın sosyal medya hesapları
  • 153 Çözüm Merkezi
Gelin Şehrimizi Birlikte İnşa Edelim
Başkan Taban, "Talep, öneri ve şehrin ihtiyaçları noktasında yapacakları yönlendirmeleri vatandaşlarımız bizlere iletebilirler. Gelin şehrimizi birlikte inşa edelim" diyerek tüm İnegöllüleri katılıma davet etti.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.