Başkan Taban’dan Ziraat Bankası Müdürü Aydın’a Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkan Taban’dan Ziraat Bankası Müdürü Aydın’a Ziyaret
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Mar 2023 / Sal 12:38
/ 890 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alper Taban, Ziraat Bankası İnegöl Merkez Şube Müdürü Oğuz Aydın’ı ziyaret etti. Başkan Taban, tarımsal yatırımlarda verdikleri destekten dolayı Oğuz Aydın’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Alper Taban, tarım şehri İnegöl’ün bu alanda gelişimi adına yapılan yatırımlarda ciddi destekler sağlayan Ziraat Bankası’nın İnegöl Merkez Şube Müdürü Oğuz Aydın’ı ziyaret etti. Beraberindeki Kırsal İşler Müdürü Sinan Kağan ile birlikte gerçekleşen ziyarette, İnegöl tarımına ilişkin istişareler de yapıldı.


Başkan Alper Taban, İnegöl Belediyesi öncülüğünde kurulan S.S. İnegöl Üreten Çiftçiler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi soğuk hava deposu projesinin yapımında ve soğuk hava deposuna kurulan Güneş Enerji Sisteminde hibe destekleri haricinde tarımsal desteklerle Ziraat Bankasının üreticinin yanında yer aldığını ifade etti. Bu nedenle İnegöl Merkez Şube Ziraat Bankası Müdürü Oğuz Aydın nezdinde Ziraat Bankası Genel Müdürlüğüne de teşekkürlerini ileten Başkan Taban, Aydın’a görevinde de başarılar diledi. Başkan Alper Taban, Ziraat Bankası’nın tarımsal kredileri ve hibe destekleri ile üreticilerimizin girdi maliyetlerini asgari düzeye düşürme adına yapılan projelerine ve iş birliğine devam edeceğini de kaydetti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.