Başkandan futbolculara uyarı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başkandan futbolculara uyarı
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2020 / Çar 16:15
/ 5.302 Kez Okundu
| |

İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu İnegölspor futbolcularını uyararak İnegölspor formasının çok değerli olduğunu ifade etti.

İnegölspor sahasında ağırladığı Afyonspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarısını 2-0 geride kapatan temsilcimiz İnegölspor 2. Yarıda attığı goller ile sahadan 2-2’lik skorla ayrıldı.

BASİT GOLLER YEDİK
Basit goller yediklerini belirten Emir Özsoy “İlk yarı basit goller yedik. İkinci yarıya baktığımızda bize yakışan bir oyun sergiledik. Bu oyunu ilerleyen haftalarda sergilediğimizde İnegölspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz inşallah.”

HAKEMLERDEN ÇOK ÇEKİYORUZ
Maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Ali Aydemir hakem kararlarına sitem ederek “Maçın berabere bittiği için üzgünüm 2 gol attım ama takımın kazanmasını arzu ediyorum. Yeni hocamızla yeni sistemle daha iyi oynuyoruz. Kötü goller yedik ama maça ortak olduk. Bu hakemlerden çok çekiyoruz ama hakemleri de yeneceğiz. Ben buraya gönül verdim buranın ekmeğini yiyoruz daha iyi olacağız inşallah.” dedi

MÜCADELE SEVİNDİRİCİ
Mücadelenin sevindirici olduğunu belirten teknik direktör Cüneyt Biçer “Beklentimiz maçı kazanmak üzereydi.  İlk yarı beklemediğimiz goller yedik. Genç oyuncular stres yaptı. İkinci yarı oyunu çevirmek için mücadele ettiler. Biraz daha sakin kalmamız lazım ve maç kazanmamız lazım. Ümitliyim geri dönüş yapmamız bunun mücadelesini göstermemiz bizim adımıza sevindiriciydi.” Söyledi.

BAŞKANDAN FUTBOLCULARA UYARI
İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu futbolcuları uyararak “Galibiyet parolasıyla sahaya çıktık. 7 hafta geçti 6 haftadır hakemlerden sıkıntı yaşıyoruz. Beraberliğe üzülüyoruz biraz daha mücadele olsaydı 3-2 yenecektik. Futbolcu kardeşlerime uyarıda bulunmak istiyorum.  İnegölspor forması çok kutsaldır, çok değerlidir, çok önemlidir. Bu forma birinin üzerinden çıktığı zaman bir daha çıkmaz bu forma. “ dedi.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.