Başkanı ziyaret ettiler
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Tem, 2021 / Paz 21:07
/ 676 Kez Okundu
| |

İnegöl Hastane Derneği (İHD) Başkanı Yasin Altuntepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

İnegöl’deki faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren İnegöl Hastane Derneği (İHD), sağlık çalışanlarının her koşulda yanında olmaya devam ederken, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor. Dernek çalışmalarının yanında, şehrin yönetim kadrosuyla sık sık bir araya gelen İHD, bu kez İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Görüşmede, bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri anlatan İHD Yönetim Kurulu üyeleri, üzerinde çalıştıkları projeler hakkında da Başkan Taban ile fikir alışverişinde bulundu. Başkan Taban, İHD’nin çalışmalarını yakından takip ettiği söylerken, yeni projeler için de başarılar diledi.  
BAŞKAN TABAN’A TEŞEKKÜR 
Görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan İnegöl Hastane Derneği (İHD) Başkanı Yasin Altuntepe, “Bugün dernek olarak, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ettik. Yeni projelerimizi sayın başkanımıza anlattık. O da hepsini ilgiyle dinledi.
Kendisine bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. Ziyaretin sonunda İHD Başkanı Altuntepe, Başkan Alper Taban’a İHD adına, Arapça ‘Elif’ harfinin yazılı olduğu çerçeveyi takdim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.