Başsavcı İnanç’tan Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Başsavcı İnanç’tan Alper Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti
10 Kas 2017 / Cum 17:35
/ 1.361 Kez Okundu
| |

Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ve Belediye Meclisinde yapılan seçimlerle İnegöl Belediye Başkanlığı görevine getirilen Alper Taban, 9 Kasım Perşembe günü itibariyle yeni makamına oturdu.

Alper Taban’ın İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç, Başkan Taban’ı ilk görev gününde makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında bir açıklama da yapan Başsavcı İnanç, “Çarşamba günü gerçekleştirilen meclis toplantısında yapılan seçimle İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen Başkanımız Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilemek istedim. İnegöl Belediyesi ve şuanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Alinur Aktaş Başkanımız ile bugüne kadar Başsavcılık makamı olarak güzel bir işbirliği sergiledik. Bu faydalı çalışmaların süreceğine inanıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başsavcı İnanç’a teşekkür ederek, “Adaleti tesis eden Adliye binalarımız toplumumuz açısından büyük bir önem taşıyor. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak bugüne kadar sürdürülen bu güzel ilişkileri inşallah bundan sonra da devam ettireceğiz. Başsavcımız bugün bizleri ziyaret ederek onure etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnegöl’ümüzün faydasına olacak her konuda istişareye açığız. Bugün de güzel bir fikir alışverişi yapma imkanımız oldu” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.