Baştürk; İnegöl’ün en kapsamlı okulu Okyanus Koleji’dir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Baştürk; İnegöl’ün en kapsamlı okulu Okyanus Koleji’dir
24 Mar 2018 / Cmt 19:49
/ 2.596 Kez Okundu
| |

İnegöl’de faaliyet gösteren ‘Özel İnegöl Okyanus Koleji’ Yenişehir’de tanışma ve kaynaşma kahvaltısı gerçekleştirdi.

Küfe Kafe’de gerçekleş en kahvaltıya, Y enişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Şube Müdürü Muhammed Asil, Y enişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Özel İnegöl Okyanus Koleji Kurucularından Erdoğan Kızmaz, Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, okul yönetici ve öğretm enleri, öğr enci velileri, Y enişehirli aileler ile Y enişehir’de faaliyet göster en okul yöneticileri katıldı.

OKUL MÜDÜRÜ MEHMET BAŞTÜRK’TEN TEŞEKKÜR

Kahvaltının ardından konuşan Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, davete katılanlara teşekkür etti. Bu kahvaltının Y enişehir’deki üçüncü kahvaltı olduğuna dikkat çek en Özel İnegöl Okyanus Koleji Müdürü Mehmet Baştürk, “Y enişehir’de her yıl kahvaltı yapıyoruz. Teşekkür ediyoruz, sizler de her yıl bu davetimize katılım gösteriyorsunuz. Bizlere zaman ayırıyorsunuz. Bu bizler için çok önemli. Bize 1 saat bile ayırmanız, sizlerin okula ve eğitime ne kadar önem verdiğinizi gösteriyor. Bir millet eğitime önem veriyorsa, o milletin geleceği parlak olur. O milletin de esaret zinciri altında yaşaması mümkün değildir. İnegöl Okyanus Koleji, hem İnegöl’ümüze, hem de Y enişehir’imize hizmet etmektedir. Y enişehir’d en okulumuza gel en öğr enci velilerimiz bulunmaktadır. Okulumuz, Türkiye g enelinde marka olan Okyanus Kolejlerinin bir şubesidir. Türkiye g enelinde ise 25 tane Okyanus Koleji var. Allah’a şükür bu yıl ikinci yılımızı tamamlıyoruz. 700 öğr encisi, 105 personeli olan bir kurumuz. 150 ail enin ekmek kazanmasını sağlayan bir kurum haline geldik. “

İNEGÖL’ÜN EN ÇOK ÖĞRENCİSİ OLAN OKUL

İnegöl’ün en çok öğr encisi olan, en kapsamlı olan okulu Okyanus Kolejidir. Okulumuzda her kademe mevcuttur. Okulumuza daha enerjik, daha olumlu, eğitime ilgili olan öğr encilerin alınması konusunda hassasiyetimiz var. Okulumuzda, bir özel okulda bulunması gerek en her şey var.

İNGİLİZCE EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

İngilizce eğitimine çok önem veriyoruz. Okul olarak şu iddiamız var; Eğitimli, milli, manevi ve ahlaki değerlerine önem ver en, bil en ve yaşayan, anasına babasına, öğretm enine saygısı olan, bireyler yetiştireceğiz. Yani iyi bir insan yetiştireceğiz. En üst düzeyde eğitim vermeye çalışıyoruz. Y enişehir’d en gel en öğr encilerimiz var. Onlardan da bilgi alabilirsiniz. Y enişehir’d en daha fazla öğr encinin Özel İnegöl Okyanus Koleji’nde okumasını istiyoruz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.