Batıkent'te çalınan lüks araç İstanbul'da bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Batıkent'te çalınan lüks araç İstanbul'da bulundu
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Eyl 2022 / Cum 20:16
/ 6.619 Kez Okundu
| |

2 hafta önce Batıkent'ten çalınan lüks araç İstanbul'da bulundu.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri 14 günlük araştırmalarda; 16ACH278 plaka sayılı 2008 model beyaz renkli LAND ROVER marka aracın 16.09.2022 günü Bursa ilinden çıktığı aynı gün İstanbul iline gittiği tespit edilmiş şüpheli şahsın ve aracın yakalanmasına yönelik yapılan araştırmalarda 127 kamera görüntüsü incelenmiş teknik imkanlardan faydalanılmış aracı çalan şahsın 2007 doğumlu Z. A. olduğu tespit etti. Şahıs İnegöl'de ikametinde yakalanarak sorgulandı.

 
Şahsın sorgusunda İstanbul iline gitmek için çaldığını araçla İstanbul’da kaza yaptığını daha sonra korktuğu için aracı İstanbul da kontak üzerinde terk ettiğini belirtti.
 
Aracın bulunması için İstanbul iline İnegöl Asayiş büro amirliğinden ekip görevlendirilmiş görevli personelin yaptığı çalışma sonrası bahse konu araç İstanbul Ataşehir de park halinde anahtarlar üzerinde bulunmuş araç sahibi Semih KOŞARER isimli şahsa teslim edildi. Şüpheli Z. A. 30.09.2022 günü çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.