Bayramda yasak olacak mı? İşte cevabı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayramda yasak olacak mı? İşte cevabı
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Tem, 2020 / Sal 11:35
/ 20.883 Kez Okundu
| |

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Kurban Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kara, ’’Bir şey söylemek için gerçekten erken. 22-23’den sonra daha netleşmiş olur" dedi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında koronavirüs salgının seyrine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kara, Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olup olmayacağına ilişkin olarak yaptığı açıklamada, illerdeki vaka sayılarının bu konuda belirleyici olacağını dile getirerek, "Bir şey söylemek için gerçekten erken. 22-23'den sonra daha netleşmiş olur" dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BELİRLEYECEK

Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlamasına karar verilmesi için henüz çok erken olduğunu dile getiren Ateş Kara,"Çok irmik bir süreç içerisindeyiz. Rakamların değişimiyle beraber o ilden olası nüfus hareketliliğine. Yani ilden nüfus çıkışı mı olur yoksa girişi mi olur? Hepsini değerlendirmemiz lazım. Bazı illerimizde rakamın çok düşük olduğunu biliyoruz. Daha değerlendirmek için biraz erken. Önümüzdeki hafta illerdeki rakamların ortaya çıkması daha değerlendirici olacak" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.