Bayramı İnegöl’de Ailesi İle Geçirecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bayramı İnegöl’de  Ailesi İle Geçirecek
 :
/ 2.111 Kez Okundu
| |

Türkiye`nin 5`inci yüz, ilk çene nakli yapılan Recep Sert, yeni yüzüyle ilk Kurban Bayramı`nı ailesiyle İnegöl’de geçirecek.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından 18 Temmuz`da yüz nakli yapılan Recep Sert, Kurban Bayramı`nı memleketinde geçirmek için ağabeyleri Güven ve Metin Sert ile hastaneden ayrıldı.
 
İnegöl`de yaşayan ailesinin yanına giden Sert ağabeyi Metin Sert aracılığıyla telefonla yaptığı açıklamada, çok heyecanlı olduğunu söyledi. 
 
Yeni yüzüyle ilk defa memleketine gideceğini ifade eden Sert, `91 gün önce bıraktığım ortamıma farklı bir yüzle gideceğim, bunun için heyecanlıyım` diye konuştu.
 
Ailesinin de heyecanlı olduğunu dile getiren ağabey Metin Sert, annesi ile babasının daha önce hastaneye geldiğini ancak yeni yüzüyle ilk defa birlikte bayram geçireceklerini kaydetti. Kardeşi Recep Sert için ailesinin çeşitli hazırlıklar yaptıklarını anlatan Metin Sert, `Kardeşim henüz çok fazla katı yiyecekleri tüketemiyor, sıvı yiyecekler yiyor. Ama yine de annem hazırlık yaptı. Bizim için şu anda önemli olan, kardeşimin sağlıklı bir şekilde yanımızda olması ve bayramı birlikte kutlamamız` dedi.
 
Prof. Dr. Ömer Özkan`ın da özellikle enfeksiyon konusunda kendilerini uyardığını dile getiren Sert, bu konuda çok dikkatli olacaklarını ifade etti. Diğer kardeşi Güven Sert de cumartesi günü hastaneye döneceklerini söyledi.
 
Muğla`da 17 Temmuz`da beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist Andrzej Kucza`dan (43) alınan yüz ve çene, 18 Temmuz`da, temizlediği silahın ateş alması sonucu yüzünden yaralanan 27 yaşındaki Recep Sert`e nakledilmişti. Recep Sert, 91 gündür Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi görüyordu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.