Bazı bankalarda İNGAZ faturası ödenemiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bazı bankalarda İNGAZ faturası ödenemiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Oca 2020 / Pzt 15:25
/ 9.596 Kez Okundu
| |

Haber Hattımıza ulaşan bir okuyucumuz, İNGAZ faturalarını PTT ve bankalarda ödeyemediğini aktardı. İNGAZ, yazılım değişikliği nedeniyle sistemde sıkıntı olduğunu; hiç bir abonenin mağdur edilmeyeceğini kaydetti.

Haber Hattımıza ulaşan bir okuyucumuz ; “İNGAZ faturasi ne PTT ne banka hiç bir yerde ödenmiyor. Sistem sıkıntısı çözülmüyor. İNGAZ’da inanılmaz bir sıra var. İşyerinden bir müddetliğine izin alabiliyoruz. Ödememiz mümkün değil. Fatura ödemediğimizde de İNGAZ abonelere kesme mesajı gonderiyor. Bu sistem neden düzelmiyor?” mesajı gönderdi.

 

MAĞDUR EDİLMEYECEK

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız İNGAZ yetkilileri de sistem değişikliği nedeniyle banka ve PTT ödemelerinde sıkıntı yaşandığını aktardı. İNGAZ’da yazılım değişikliğine gidildiği ve bu hafta sonuna kadar PTT ve anlaşmalı bankalarda sorunun çözüleceği kaydedildi. Ayrıca abonelerin mağdur edilmeyeceği de dila getirildi.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.