Bebek arabalı annenin isyanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bebek arabalı annenin isyanı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Eyl 2019 / Sal 12:11
/ 7.372 Kez Okundu
| |

İnegöl’de kaldırımlara yapılan araç parkları yüzünden yayalar zor anlar yaşarken bu durumdan en çok bebek arabalı anneler rahatsızlık yaşamakta.

İnegöl’de duyarsız araç şoförlerinin kaldırım üzerine yaptıkları parklanmalar yüzünden yayalar zor anlar yaşamakta.

Yapılan parklanmalar yüzünden yayalar araç yolundan gitmek zorunda kalırken bu durumdan en çok bebek arabalı bayanlar rahatsız olmakta.

0 546 466 54 63 whatsapp hattımızdan irtibata geçen duyarlı bir takipçimiz bebek arabası ile yaşadığı sıkıntıya dikkat çekerek “bugün bebek arabasıyla kaldırıma çıkamadım. Bütün kaldırımlarda araba vardı. Kaldırım tepesinde arabanın ne işi var. Özellikle Çardak Camisi bölgesinde, Kaşıkçı okulun sırasında bu görüntüler yaşanmakta.” İfadelerini kullandı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.