Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beden Eğitimi Öğretmenleri Başkanlık Kupası İçin Toplandı
22 Şub 2018 / Per 17:56
/ 877 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nin bu yıl 3’üncü kez gerçekleştireceği Başkanlık Kupası için okulların beden eğitimi öğretmenleriyle istişare toplantısı yapıldı.

2 yıldır Bursa’nın en büyük spor organizasyonu unvanıyla gerçekleştirilen İnegöl Belediye Başkanlığı Kupası, bu yıl 3’üncü kez yapılacak. Mart ayında müsabakaların başlaması planlanırken, Kupa öncesi beden eğitimi öğretmenleri ile istişare toplantısı yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit Başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayfer Er, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt ile beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Yapılan istişarelerde daha önce 6 branşta yapılan Başkanlık Kupası müsabakalarının sadece voleybol ve basketbol olarak 2 branşa indirilmesi görüşüldü. Öğretmenlerden gelen talep üzerine branşlar 4’e çıkarıldı. Başkanlık Kupasının; voleybol, basketbol, masa tenisi ve puanlı atletizm branşlarında yapılmasına karar verildi.

İstişare toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “3 yıldır hep birlikte Başkanlık Kupası adı altında güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bu yıl da yine güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Başkanlık Kupasını geçen yıl 6 branşta gerçekleştirmiştik. Bu yıl alınan karar gereği 2 branşta; voleybol ve basketbol ile alakalı devam etmeyi görüşmüştük. Bugün de yine bu istişare toplantısında sizlerin talep ve önerilerinizi alacağız. Haftaya da bunları sonuçlandırırsak, kazasız belasız yine geçen yıllarda olduğu gibi sportif faaliyetlerimize devam edeceğiz. Ben değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Başkanlık kupasını yaparken, belediyemizde bu alanda yeteri kadar personel olmadığından sizlerin destekleriyle hep beraber yapıyoruz. Yapmış olduğumuz tüm müsabakalarda birlikteyiz. Sizler bu müsabakaların hakemliğini, gözlemciliğini yaptınız bugüne kadar. Bundan sonra da destek olacağınıza inanıyoruz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Er ise “Bildiğiniz gibi eğitim öğretim yılı başında Sayın Başkan Yardımcımızla, Spor İşleri Müdürümüzle ve sizlerle bir spor planlama toplantısı yapmıştık. Sizlerin de görüşleri doğrultusunda hep birlikte bu planlamayı yaptık. Şimdi de Başkanlık Kupası için bir aradayız. 2 branşta yapılacak demiştik. Fakat sizlerin zümre toplantılarında aldığınız karar doğrultusunda ilgili makamlara görüşlerinizi ilettik. Puanlı atletizm ile masa tenisinin de Başkanlık Kupasına dahil edilmesi uygun görüldü. Birlikte bu işin takibini yapacağız” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.