Belediye başkanlığı adaylığı için AK Parti kulislerinde konuşulan isimler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye başkanlığı adaylığı için AK Parti kulislerinde konuşulan isimler
03 Mar 2018 / Cmt 13:37
/ 28.138 Kez Okundu
| |

Yerel seçimlere 1 yıl gibi bir süre olmasına karşın AK Parti İnegöl belediye başkan adaylarının konuşulduğu kulisler hareketlendi. AK Parti kulislerinde ise 7 isim konuşulmakta.

İşte sizler için AK Parti kulislerinde konuşulan isimleri sizler için derledik.

ALPER TABAN

AK Parti kulislerinde konuşulan ilk isim mevcut belediye başkanı Alper Taban. Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından İnegöl Belediye Başkanı görevine getirilen Alper Taban’ın 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday olacağı AK Parti kulislerinde konuşuluyor.

NEDİM BAYRAM

AK Parti kulislerinde konuşulan bir diğer isim Bursa Büyükşehir Belediye ve İnegöl Belediye meclis üyesi Nedim Bayram. Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine getirilmesinin ardından Ankara’ya mülakata çağırılan Nedim Bayram burada belediye başkanlığı görevini alamamıştı. AK Parti kulislerinde Nedim Bayram ismi 2019 yerel seçimlerinde konuşulmaya başlandı.

BÜLENT TEMELLİ

Daha önce 2 dönem İnegöl’de AK Parti ilçe başkanlığı görevinde bulunan Bülent Temelli daha sonra Milletvekili aday adayı olmuştu.  Siyasete ara veren Temelli, Ayhan Salman’ın AK Parti Bursa il başkanı olmasının ardından yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi. 2019 yerel seçimlerinde AK Parti kulislerinde İnegöl Belediye Başkanlığı için adı geçen bir diğer isim ise Bülent Temelli.

ADEM DEMİREL

Geçtiğimiz dönem AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Adem Demirel, ilçe başkanlığı görevine devam etmeyerek başka planlarının olduğunu ifade etmişti. İlçe başkanlığı görevini bırakmasına rağmen, programlara katılmayı ihmal etmeyen Demirel, AK Parti kulislerinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş’a yakınlığı ile bilinen bir isim.

YAVUZ UĞURDAĞ

MODEF yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmekte olan Yavuz Uğurdağ ismi ise AK parti kulislerinde konuşulan bir başka isim. 2014 yerel seçimlerinde de aday adaylığını açıklayan isimlerden olan Yavuz Uğurdağ’ın adı 2019’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti kulislerinde konuşulan bir başka isim.

HASAN AYDIN

2014 yerel seçimlerinde son dakikaya kadar AK Parti İnegöl Belediye başkan adayı olması kesin gözüyle bakılan Hasan Aydın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti kulislerinde İnegöl Belediye Başkan adaylığı için adı geçenlerin başında geliyor.

MURAT GÜLTEKİN

Faruk Çelik’e yakınlığı ile bilinen İl Genel Meclisi Başkan Vekili Murat Gültekin 2014 yerel seçimlerinde de aday adaylığını açıklamıştı. O dönem Bakan Faruk Çelik’in desteği ile aday olduğu şeklindeki söylentileri değerlendirerek, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik’le anılmak benim için bir şereftir. Fakat bizim Sayın Bakanla olan ilişkimiz sadece siyaseten değil, babadan gelen dostluğumuz, ailece yıllardır beraberliğimizden dolayıdır” ifadelerini kullanmıştı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.