Belediye kavşağı kalkıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye kavşağı kalkıyor
07 Mar 2018 / Çar 10:37
/ 59.240 Kez Okundu
| |

İnegöl’de trafik sorununun en fazla yaşandığı bölge olan Belediye Kavşağı kaldırılıyor.

Belediye Başkanı Alper Taban'ın yaptığı açıklamaya göre, İnegöl'de trafik sorununu azaltmak için önemli adım atılacak.

İlk etapta Belediye Kavşağı'nı kaldıracaklarını açıklayan Taban, kavşağın yerine ise sensörlü trafik lambalarının konulacağını söyledi.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban bu sabah basın mensupları ile bir araya geldi. İnegöl trafiğindeki yoğunluk hakkında gelen sorulara cevap veren Taban “bu konuda 3 toplantı gerçekleştirdik. İnegöl’de bazı noktalarda bulunan kavşaklar kaldırılacak. Kavşaklarla alakalı incelemeler devam ediyor. Bazı kavşaklar kaldırılacak, bazı kavşaklar genişletilecek, bazı kavşaklar ise daraltılacak. Nisan ayında bununla alakalı çalışmalar sonlandırılacak inşallah. İnegöl Belediyesi önünde bulunan Milli İrade Meydanında ki kavşak kaldırılacak. Özdilek Kavşağı, AVM kavşağı, Hükümet Önü Kavşağı, Fatih Cami kavşağı ve Adliye kavşağında incelemeler devam ediyor. Milli İrade meydanındaki kavşak kaldırıldıktan sonra o bölgeye sensörlü trafik ışığı konacak. Bu sayede sistem trafik yoğunluğunun olduğu bölgeyi hesaplayarak otomatikman ışık süresinde düzenleme yapacak. Bu sayede trafik yoğunluğu sistem sayesinde bertaraf edilecek” dedi.

Öte yandan gerçekleşen programda Atatürk Bulvarı’nın çift yön olması ve Kasım Efendi Caddesinin trafik akışının yönü de konuşuldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.