Belediye ‘parsel parsel’ satacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediye ‘parsel parsel’ satacak
 :
/ 2.927 Kez Okundu
| |

Bugün yapılan meclis toplantısında toplam 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yetki verildi. 19 parsel açık arttırma ile satılacak.

19 PARSELİN SATIŞI İÇİN YETKİ İSTEDİ

“İhale İle Parsel Satış İçin Başkana Yetki Verilmesi” maddesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “19 ayrı parsel var. Bunlarla alakalı arada kalmış, talipleri olan yerlerin satışlarını ihale ile satmamız gerekiyor. Bunun yanında birkaç tane var ki aslında çok değerli olduğu halde şuan ya çok küçük miktarda kiralara verilmiş ya da amacına uygun kullanılamıyor. Bu ve benzeri sebeplerden dolayı 19 ayrı noktayla alakalı satış yetkisi istiyoruz” dedi.

“BÜYÜK PROJELER İÇİN ÖDENEK İHTİYACIMIZ OLACAK”

Parsellerin sunum eşliğinde meclis üyelerine gösterilmesinin ardından yeniden söz alan Başkan Aktaş, “Rekabetin oluşması ve daha üst gelirin elde edilmesi adına bunların ilanı, duyurusu yapılacaktır. İlk duyurusunu burada yapmış olduk. İhale süreci 10. ve 11. ayları bulabilir. Boşaltılması gereken yerler var. Bir karar alınmış olsa bile bunun bürokratik kısmı var. Bununla alakalı başkana yetki verilmesiyle ilgili oylamaya gideceğiz. Yapılacak ihalelerimiz, çalışmalarımız var. Bütçemizi toparladık, sıkıntımız yok ama büyük projelerin hayata geçmesi adına ciddi ödenek ihtiyacımız olacak. Hem onu karşılamak hem daha iyi hizmet verebilmek adına iyi bir araç olacak” şeklinde konuştu. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından oylamaya sunulan “İhale İle Parsel Satış İçin Başkana Yetki Verilmesi” maddesi oy birliği ile kabul edildi. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.