Belediyeden Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediyeden Şehit Aileleri ve Gazilere İftar
 :
/ 712 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği iftar organizasyonları kapsamında önceki akşam Alyans Düğün Salonunda, İnegöl’deki Şehit aileleri ve Gazilere yönelik iftar düzenlendi.

İftara, Mustafa Kemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile şehit ve gazi ailelerin yanı sıra, geçtiğimiz hafta Engellilere yönelik düzenlenen iftara katılamayan engelli aileleri katıldı.
İftarın ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu akşam şehit ve gazi ailelerimizi ağırlıyoruz. İnegöl’ümüzün gururu Mehter Derneğimizin mensupları ile son aylarda yıldızı parlayan Gündüzlü Köyü Koromuz ve geçtiğimiz gün yaptığımız engelli iftarında yoğun bir katılım oldu. Burada bazı vatandaşlarımız dışarıda kaldı. Haklarını helal etsinler. O akşam burada bulunamayıp bu akşam davet ettiğimiz engelli ailelerimiz de var. Ayrıca bu akşam Mustafa Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan’da burada” dedi.
YİYİP İÇİYORUZ, AYNI ZAMANDA DİNDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ
Ramazanın sonuna gelindiğini kaydeden Aktaş, “İlk gününden itibaren de Cenab-ı Allah bir kolaylıkta verdi, serinlikte verdi. Ama temennimiz tarlalarda, kömür ocaklarında, inşaatlarda, ağır işlerde çalışan kardeşlerimize Allah kolaylık versin. İnegöl’de de dolu dolu yaşadık. Mahalle Konağında her akşam 800 kişiye iftar veriliyor. Yine Gürcistan Batum’da, Kosova Mitroviça’da ve Bosna Hersek Donji Vakuf’ta iftar çadırları açtık. İnegöllü işadamlarımız orada erzak dağıttılar. Biz burada rahatça yiyip içiyoruz, aynı zamanda da dindaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bu bizim gönül  zenginliğimizin bir göstergesi” şeklinde konuştu.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.