Belediyespor’a yeni pasör

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediyespor’a yeni pasör
23 May 2017 / Sal 14:53
/ 1.887 Kez Okundu
| |

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden temsilcimiz İnegöl Belediyespor Maliye Piyango’dan pasör Ceyhun Tendar’ı transfer etti.

Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"İnegöl Belediyespor olarak bugün pasör transferini gerçekleştiriyoruz. Dış transferde Ceyhun Tendar'la anlaştık. Ceyhun, Arkas altyapısından yetiştikten sonra Yenişehir, Fenerbahçe, Beşiktaş, Maliye formalarını giyindikten sonra bu yılda bizimle beraber olacak. Kendisine bizi tercih ettiği için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Balkan Kupası sonrası Challenge Cup inşallah ve ligde kendisine başarılar diliyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Ceyhun Tendar ise "Öncelikle hedefi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Çok sıcak bir ortam var. Güzel bir takım kuruldu burada. Umarım öncelikle balkan kupasını alıp Challenge Cup'ta olabildiğimiz en yukarılara çıkmak amacımız. Daha sonra play-off ve olabildiğince yukarılara çıkmak. Allah utandırmasın. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım sezonda her şey güzel gider."ifadelerini kullandı.

Ceyhun Tendar, daha sonra kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.