Belediyespor’da yeni sezon dualarla başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Belediyespor’da yeni sezon dualarla başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Eki 2019 / Sal 10:38
/ 3.497 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyespor voleybol takımı yeni sezona dualar ve kurban kesimi ile başladı.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Galatasaray HDİ Sigorta maçı öncesi kulüp tesislerimizde dualar eşliğinde kurban kesimi yapıldı.

 

 

Kurban kesim törenine Kulüp Başkanı Alper Taban, Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve sporcular katıldı.

Kurban kesimi öncesi açıklama yapan Kulüp Başkanı Alper Taban, şunları söyledi:

"Öncelikle yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Geçtiğimiz gün Gençlergücü futbol takım sporcularını taşıyan araçta bir yangın olayı oldu. Çok şükür istenmeyen herhangi bir yaralanma olayı olmadı. Buradan Gençlergücü camiasına ve sporcu kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu tür bela ve musibetlerden uzak olabilmek ve gerçekten güzel bir dönem güzel bir sezon geçirebilmek adına yönetici arkadaşlarımız "Kurban kesersek doğru olur" dediler. Hayırlısıyla kurbanımızı kesiyoruz. Hayırlara vesile olsun. Allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah. Buradan tüm Efeler Ligi ekiplerine de yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemizi ve şehrimizi temsil edecek olan ekibimize de başarılar diliyorum."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.