BESAŞ İnegöl’de hizmet sunabilir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BESAŞ İnegöl’de hizmet sunabilir
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Tem, 2019 / Per 12:38
/ 15.642 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Ekmek Fabrikasıyla ilgili gündeme gelen tadilat mı yoksa kapandı mı konusunu değerlendiren Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Belediyesi Ekmek Fabrikasıyla ilgili farklı bir sürecin işlediğini belirterek, “Güzel ve örnek bir çalışmayla BESAŞ aracılığıyla bu hizmeti sunabiliriz” dedi.

Geçtiğimiz Mayıs ayında gündeme getirdiğimiz İnegöl Halk Ekmek Fabrikası üretime ara vermesi haberinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hala fabrikada ekmek üretimine geçilmedi.
Konu hakkında bilgisi olan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban B planını devreye sokarak İnegöl Halk Ekmek Fabrikasının yerine BESAŞ ile ilçe halkına ucuz kaliteli ekmek verme çalışması içinde
 
Makamında bir basın açıklaması yaparak konuya açıklık getiren Başkan Alper Taban, “Yaşanan mağduriyetlerle ilgili belediyemize bilgi gelmişti. Öncelikle bu konuyla ilgili bir süreç işliyor. Kimse zarar görmeden, vatandaşlarımızı da mağdur etmeden bu işi nihayete erdirmek istiyoruz. Belediye Ekmek Fabrikasıyla ilgili arkadaşlarımız bir çalışması başlatmıştı. Bursa Ekmek ve Besin Sanayii ve Ticaret A.Ş.’nin (BESAŞ) bu anlamda ki çalışmalarını beğeniyoruz. Hem vatandaş memnuniyeti hem de yaptığı ürünler açısından oldukça güzel bir örnek teşkil ediyor. İnegöl’ümüzde de bu anlamda BESAŞ’la birlikte bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu konuda gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Yaptığımız çalışma sadece ekmek fabrikasıyla ilgili değil, aynı zamanda ekmek büfeleriyle ilgili de olacak. Büfelerimiz modernize edilerek, daha estetik hale getirilmesi sağlanacak. İlçemize ve ülkemize örnek olacak bir çalışmayı, İnegöl Belediyesi olarak hayata geçirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

DENGE UNSURU OLAMADI

Öte yandan kuruluş amacı ekmek fiyatında denge unsuru olan halk ekmek fabrikası, kurulduğundan bu yana yapılan ekmek zamlarında denge unsuru olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.