Beşiktaş Yeni Kalecisini İnegöl’den Buldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beşiktaş Yeni Kalecisini İnegöl’den Buldu
25 Oca 2016 / Pzt 12:02
/ 5.804 Kez Okundu
| |

İnegöl’de Gazipaşaspor’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gökalp Karakayalı, Beşiktaş’a transfer oldu. 12 yaşındaki file bekçisi Beşiktaş altyapısında U-13 takımında forma giyecek.

İnegöl’ün yeni gururu olmak isteyen ve Beşiktaş alt yapısına transfer olarak bunun ilk adımını atan Gökalp Karakayalı, anlaşma gereği önümüzdeki dönemde Beşiktaş tesislerinde kalacağı için eğitimini de burada alacak. Gökalp, Beşiktaş Büyük Esma Sultan Ortaokulunda eğitimine devam edecek.

BEŞİKTAŞIN YILDIZI OLMAYA ADAY

Beşiktaş U-13 takımının Antrenörü Gökalp Şahin, İnegöllü genç file bekçisi ile ilgili açıklamasında, “Kalecimiz Gökalp iyi bir futbolcumuz. Ayrıca U-13 takımında yeteneği ve fiziği ile gelecek vaat eden kalecimiz. Başarılı çalışmaları ile Gökalp Beşiktaş’ın gelecekte yıldızı olmaya aday bir oyuncumuzdur” dedi.

İnegöl’ün Gazipaşaspor kulübünden Beşiktaş’a transfer olan ve Beşiktaş U-13 takımında oynamaya başlayan kaleci Gökalp Karakayalı da spor ve eğitim hayatını İstanbul’da Beşiktaş Tesislerinde kalarak devam ettireceğinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.