Beşiktaşlılarda Maksutlar dönemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Beşiktaşlılarda Maksutlar dönemi
03 Ara 2015 / Per 16:55
/ 1.768 Kez Okundu
| |

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği 5. Olağan Kongresi geçtiğimiz gün dernek binasında icra edildi. Kongre sonrasında Abdurrahman Maksutlar başkanlığa seçildi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği 5. Olağan Kongresi geçtiğimiz gün dernek binasında icra edilirken, geleneksel olarak devam edilen tek listeli seçim bu kongrede de yaşanarak gelenek bozulmadı.

 

BEŞİKTAŞ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KULÜBÜDÜR

Yapılan kongre sonrası başkanlığa seçilen Abdurrahman Maksutlar, açıklamalarda bulunarak, "Öncelikle kongreye katılmanızdan dolayı büyüklerimize ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu görevde sırada biz varmışız. Bizde bundan sonraki dönemde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Ben kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. 5. Olağan kongremiz geleneğini sürdürdü. Bundan önce olduğu gibi yine kongreye tek liste ile gidildi. Beşiktaş Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Ve bu kulübün dernek başkanı olmak bize ayrıca mutluluk veriyor. Bundan sonra hep beraber güzel işlere imza atacağız" ifadelerini kullandı.

 

YÖNETİM LİSTESİ

Abdurrahman Maksutlar Başkanlığındaki yönetim listesinde ise şu isimler yer aldı: Samet Özçömlekçi, Hakan Akbulut, Orhan Turan, Bertan Ortakçı, Alparslan İlhan, Samet Yılmaz, İbrahim Özbek, İbrahim Demirtaş, Sinan Akşeker, Kerem Turan.

 

YEDEK LİSTE

Yedek liste de güçlü isimlerden oluşurken şu isimler yer aldı: Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Samet Akın, Emre Barışman, Mahir Bayram, Kemal Destanlı, Engin kurtul, Mehmet Peşteli, Adem şimşek, Burak Turan.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.