Biga ve İnegöl Mobilya Sektöründe İş Birliği Hedefleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Biga ve İnegöl Mobilya Sektöründe İş Birliği Hedefleniyor
#İnegöl | Haber Merkezi
24 May 2024 / Cum 12:20
/ 867 Kez Okundu
| |

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (BİTSO) 2 No'lu Meslek Komitesi (Diğer İmalat Sanayi ve Madencilik) ile İnegöl heyeti, Biga TSO'da bir araya gelerek mobilya sektöründe iş birliği ve e-ticaret yoluyla yurtdışı satışları geliştirme konularında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya, BİTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, 2 No'lu Meslek Komitesi Başkanı Ali Aydın ve komite üyeleri, İnegöl TSO Genel Sekreteri Ali Cengiz Gültekin, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Genel Sekreteri Erhan Bilican ve MODEF Fuarcılık Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Bilal Peker katıldı.

Bölgesel kalkınma ve mobilya sektöründeki iş birliğinin önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, "İnegöl mobilyacılık sektöründe Türkiye'nin ve dünyanın lider merkezlerinden biridir. Biga ise e-ticaret altyapısı ve lojistik imkanları ile öne çıkan bir bölgemiz. İki bölgenin tecrübelerini ve imkanlarını bir araya getirerek, Biga'yı mobilya sektöründe önemli bir merkez haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Komite Başkanı Ali Aydın da, "E-ticaret yoluyla mobilya satışlarının artması için üyelerimize yönelik eğitimler ve danışmanlık hizmeti sunmayı planlıyoruz. Ayrıca, yurt dışı pazar araştırmaları ve fuar katılımları gibi konularda da iş birliği yapacağız" diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, İnegöl'de düzenlenen mobilya fuarlarına Biga'dan da katılımın sağlanması ve iki bölge arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için adımlar atılması kararlaştırıldı.

Biga ve İnegöl'ün mobilya sektöründeki iş birliği, bölgenin kalkınmasına ve mobilya sektöründe Türkiye'nin küresel pazar payının artmasına katkıda bulunması bekleniyor.
 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.