‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Oca 2020 / Sal 19:45
/ 4.687 Kez Okundu
| |

‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’ sloganı ile ülkemizin 81 ilinde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunan Metin Külünk Dostluk Grubu, Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği’nin de destekleri ile İnegöl’de iki okulda öğrencilere kışlık kıyafet hediye etti.

Türkiye genelinde ‘Bir Çocuk Gülerse Dünya Güler’ sloganı ile birçok öğrenciye ulaşan ve AK Parti Eski Milletvekili Metin Külünk’ün kurucusu olduğu Metin Külünk Dostluk Grubu üyeleri İnegöl’e geldi.
 
Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği ile İnegöl’de Mesudiye İlköğretim Okulu ve Abdülhamid Han Ortaokulu’nu ziyaret eden Metin Külünk Dostluk Grubu üyeleri, buradaki ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve kışlık kıyafet, okul öğretmenlerine ise ajanda hediye edildi.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Metin Külünk Dostluk Grubu Koordinatörü Nihal Sakallı, “Metin Külünk Dostluk Grubu olarak İstanbul’dan başlayıp, Türkiye’nin 81 iline uzanan bir proje gerçekleştiriyoruz. Bu kış üşüyen çocuk kalmasını istemiyoruz. Metin Külünk beyefendinin direktifleri ile yola çıktık, önce selamlarını sonra da hediyelerini getirdik. Çocuklarımız mutlu olsun, gelecekleri parlak olsun, onlar için bir şeyler yapabildik diyelim, o huzuru yaşayalım istedik. Allah sizlerden razı olsun ki bize imkân verdiniz, okulunuzu, ilçenizi, ilinizi açtınız. Çok teşekkür ediyoruz”
 
Daha sonra açıklamalarda bulunan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, “Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği olarak sizleri burada ağırlamaktan, projede bulunmaktan onur duyduk. Metin Külünk ağabeyimize, dostluk grubunda çalışmaları yapmaktan memnun olduk. Her şey çocuklarımız için” dedi.




Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.