Bir kese altın bulan işçi; İnşallah sahibi bulunur

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
08 Eyl 2017 / Cum 11:31
/ 12.292 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Feridun Sorguç saha çalışması sırasında bir kese altın buldu. Belediye yetkililerine keseyi teslim eden Sorguç inşallah sahibi bulunur dedi.

Bulduğu bir kese altını İnegöl Belediyesi yetkililerine teslim eden Feridun Sorguç İnegöl Belediyesi tarafından ayın personeli seçildi. Duyarlı personel İnegöl Belediyesi tarafından Belediye Meclis toplantısında altın ile ödüllendirildi.

O ANLARI ANLATTI

Avarlar Kavşağında saha temizliği yaptığını belirten Sorguç “Avarlar kavşağında çim biçme işlemi yapacaktık. Makineler zarar görmesin diye önce saha temizliği gerçekleştiriyorduk. Temizlik yaparken bir kese buldum. Keseyi açmadan Adil başkanıma teslim ettim. Adil başkana nerede nasıl bulduğum hepsini söyledim.”

ALTIN OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENDİ

Bulduğu keseyi hiç açmadan İnegöl Belediyesi yetkililerine teslim ettiğini ifade eden Feridun Sorguç “İçinde altın olduğunu daha sonradan öğrendim. Bu temizliği yapmasaydık o makinenin içinde parçalanırdı, makine de zarar görürdü. Altınları teslim ettiğim için çok mutluyum inşallah sahibine ulaşmıştır.”

İNEGÖL BELEDİYESİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yaptığı duyarlı davranışından dolayı, konuya kayıtsız kalmayan İnegöl Belediyesi, Park Bahçeler Müdürlüğünde çalışan Feridun Sorguç’u ödüllendirdi.

İnegöl Belediye başkanı tarafından ödüllendirildiğini belirten Sorguç “Bu davranışımdan dolayı Alinur Başkanım tarafından ödüllendirildim, çok mutluyum.”

DAHA ÖNCEDE BULDUM

Daha öncede para bulduğunu ifade eden Sorguç “Bu tarz olay benim başıma ilk defa gelmiyor, daha öncede buldum ben. Belediye de çalışmadan önceden de buluyordum. Parada buldum sahibine teslim ettim.”

inegolonline.com/ haber_diger/1e2f2f90-be7e-48fc-a961-2fa6399be1e6.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.