Birbirinden ilginç projeler sergilendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Birbirinden ilginç projeler sergilendi
25 Nis 2018 / Çar 18:52
/ 842 Kez Okundu
| |

Ertuğrulgazi Ortaokulu, öğrencilerin hazırladığı, bir birinden ilginç projeleri, ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’yla izlenime açıldı.

Ertuğrulgazi Ortaokulu Müdürü Ahmet Sağlam yaptığı açıklamada;

“TÜBİTAK’ın desteğiyle bu yıl ilkini düzenlediğimiz 4006 Bilim Fuarına hepiniz hoş geldiniz. Bizler Ertuğrulgazi Ortaokulu olarak, öğrencilerimize akademik, sosyal, kültürel ve sportif anlamda başarılı kılmaya çalışırken, aynı zamanda bilime önem veren, araştırmacı, hayal gücü yüksek olan öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri için de çaba sarf ediyoruz.”

25 PROJE HAZIRLANDI

“Bu kapsamda 2017-2018 eğitim öğretim yılında yaklaşık 8 rehber öğretmenimizin öncülüğünde 60 tane öğrencimizin katılımıyla 25 proje hazırladılar. Biz bu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını ilk defa gerçekleştiriyoruz.

İnşallah bundan sonraki eğitim öğretim yıllarında bunu bir alışkanlık haline getirmeyi düşünüyoruz. İlk tecrübemiz. Herhangi bir kusurumuz olursa affınıza sığınıyorum. Ben bu projelerin hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek Bilim Fuarı izlenime açıldı. Protokol üyeleri, öğrencilerin hazırladığı çalışmaları tek tek gezerek, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldılar.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.