Birey’de Cumhuriyet Coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Birey’de Cumhuriyet Coşkusu
27 Eki 2018 / Cmt 18:31
/ 2.944 Kez Okundu
| |

Birey Okullarının, Cumhuriyet’in ilanının 95. yılında veli ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlediği tören renkli görüntülere sahne oldu.

Cumhuriyetimizin 95. yıldönümü münasebetiyle Birey Okullarında düzenlenen kutlama programında, Birey Sanat Kulübünün hazırladığı tiyatro oyununun ardından halk müziği konseriyle coşku dolu anlar yaşandı.

Program sonrası Birey Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı Ertuğrul DELİBAŞ görüşlerini şöyle aktardı:
Milli ve manevi değerlere her zaman önem veren ve bu değerlere sahip olmaktan gurur duyan Bireyler olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da veli ve öğrencilerimizle iç içe, coşku dolu bir kutlama programına imza attık. Sanat Kulübü öğrencilerinin yoğun ve yürekten çabalarıyla hazırlamış oldukları tiyatro oyunu izleyenlere Kurtuluş Savaşı atmosferini ve Milli Mücadele ruhunu bir kez daha yaşatırken Cumhuriyete giden yol etkili bir şekilde anlatıldı.

Tiyatro oyunun ardından okulumuzun Müzik Kulübü misafirlere Cumhuriyet coşkusunu Anadolu ezgileriyle yaşatmış oldu. Programımıza katılan velilerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkürü bir borç biliriz. Birey Okulları olarak bu kutsal toprakların ne gibi fedakârlıklarla kazanıldığının her zaman farkında olduk ve bu kutsal topraklar için can vermiş tüm şehitlerimizi her daim olduğu gibi bugünde rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.