Bisikletli Gençleri Ezdi Kaçtı 1 Ölü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bisikletli Gençleri Ezdi Kaçtı 1 Ölü
 :
/ 3.376 Kez Okundu
| |

İnegölde İznikten Eskişehire gitmekte olan bisikletli gruba otomobil daldı.5 bisiklete birden arkadan çarpan otomobil olay yerinden kaçtı.

 İznik'ten Eskişehir'e gitmekte olan bisikletli gruba otomobil daldı. 5 bisiklete birden arkadan çarpan otomobil olay yerinden kaçtı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, 2 bisikletli de yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre, profesyonel bisikletçi olan 5 genç, Eskişehir'den Bursa'nınİznik ilçesine gezmeye gitti. Gezilerini tamamlayan genç bisikletçiler, memleketleri olan Eskişehir'e dönmek için yola çıktı. İznik-Yenişehir güzergahını geçipİnegöl'den yollarına devam eden 5 bisikletli grup, İnegöl'e bağlı Kulaca köyü yol ayırımı mevkiine geldikleri sırada, aynı istikamette seyreden otomobilin çarpması sonucu savruldu. Otomobil sürücüsü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, bisikletli grupta ön sol tarafta giden Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi öğrencisi 26 yaşındaki Tolga Beyenir, şiddetli çarpmanın etkisiyle havalanarak yaklaşık 30 metre ileriye düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. Aynı kazada 24 yaşındaki Abdil Done ile 28 yaşındaki Sinan Günçıkan yaralandı. İki kişi ise kazayı yara almadan atlattı.
 
BİSİKLET YOLCULUĞU ÖLÜMLE BİTTİ
 
Bisikletli gruba çarparak bir kişinin ölümüne, iki kişinin de yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü arkasına bile bakmadan yoluna devam ederken, arkadaşlarının haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekibi yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı ancak üniversiteli genç Tolga Beyenir için yapılabilecek bir şey yoktu. Diğer iki yaralı genç ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedavi altına alındı.
 
Kaza yerinde inceleme yapan jandarma ve Bölge Trafik ekipleri, gençlere çarpan otomobile ait parça aradı. Olay yerinde yapılan incelemede, otomobile ait olduğu saptanan ayna bulundu. Aynadaki numaralardan otomobilin marka ve modeli tespit edilirken, otomobil ve sürücüsü aranıyor.
 
Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tolga Beyenir'in cenazesiİnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili araştırma ve soruşturma devam ediyor. 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.