Boğazköy Barajının Etrafı Şehrimize Yakışmıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Boğazköy Barajının Etrafı Şehrimize Yakışmıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Haz 2021 / Pzt 11:42
/ 1.893 Kez Okundu
| |

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, Boğazköy Barajı çevresinin İnegöl’e yakışmadığı ve çöp kirliliğine vurgu yaptı.

İnegöl’ün sanayi şehri olması nedeniyle kamyon ve TIR hareketliliği olduğunu belirten Baykan, lojistik merkezi gerekliliğini vurguladı. Baykan ayrıca, Boğazköy Barajı çevresinin çöplerle dolu olduğunu belirterek güzergâhta çalışma yapılmasını talep etti.
Baykan’ın açıklamaları şu şekilde;

GELECEK ADIMI DESTEKLEYECEĞİZ
“İnegöl’ümüzün bir sanayi şehri olması nedeniyle kamyon ve TIR gibi ağır tonajlı araçların özellikle küçük sanayi, ağaç işleri, OSB, Hamzabey OSB, Yenice OSB ve zaman zaman da şehir içi trafiğinde gerek park etme gerekse dolaşım anlamında trafik yoğunluğu oluşturduğu görülmektedir. Konu ile alakalı sanayicilerimizle de kurmuş olduğumuz temaslar sonucunda lojistik merkezi gerekliliği iyice gün yüzüne çıktı. Şehrimizi hem bu yoğunluktan kurtarmak hem de büyük araçların park ve bakımını sağlamak adına İnegöl belediyemizin, gerekli STK ve odalarla da ortak hareket ederek bir lojistik merkezi oluşturması gerektiğini düşünüyor ve konuda kendilerinden gelecek adımı destekleyeceğimizi belirtmek istiyoruz. Bu lojistik merkezinin kapsamını geniş tutarak mobilya sanayimizdeki tedarikçi firmalarımızın da ana depolarını oluşturabilecekleri bir alan tahsis edilmesi ve tedarikçi firmalarımızın hammadde sevkiyatlarını mevcut mağazalarından değil bu lojistik merkezinde oluşturulacak depolarından sevkiyat yapmaları sanayi trafiğimizi de rahatlatacaktır.”

ŞEHRİMİZE YAKIŞMIYOR
“Geçtiğimiz aylarda Boğazköy Barajı çevresinin millet bahçesi yapılacağı konu olmuştu ama gün geçtikçe görüyoruz ki Boğazköy Barajı çevresi adeta çöplük olmuş durumda. Tıpkı geçtiğimiz yıllarda binlerce lira harcanarak park haline getirilen ve maalesef eskisinden beter olan eski çöplük alanında olduğu gibi. Her yıl milyonlarca lira ihracat yapan şehrimize Yenişehir havaalanı güzergâhı olan bu görselliğin hiç yakışmadığını ve belediyemizin bu konuda adım atması gerektiğini düşünüyoruz.”
   Buradan tüm yetkilileri bir kez daha uyarıyoruz “Bu tarz projeleri yaparken günlük ben yaptım oldu mantığı ile değil ileriye dönük uzun vadeli planlama yaparak hayata geçirmek gerekmektedir. Bu vesile ile ülkemizin 16.büyük ekonomisi olan İnegöl’ümüze yakışır projeler yapılmış olacaktır. Bizler de Yeniden Refah Partisi olarak yapılan her hayırlı hizmeti destekleyeceğimizi belirtiyor ve kıymetli ilçe halkımıza hayırlı günler diliyoruz.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.