Boğazova'da villaları soylayan hırsız yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Boğazova'da villaları soylayan hırsız yakalandı
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Oca 2024 / Pzt 19:59
/ 4.064 Kez Okundu
| |

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Boğazova bölgesindeki villalara giren hırsızı yakaladı. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından şüpheli Eray A., gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Boğazova bölgesindeki villalara giren hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında, bölgedeki güvenlik kamera görüntüleri incelendi ve şüphelinin Eray A. olduğu tespit edildi.
Şüphelinin yakalanması için operasyon düzenleyen ekipler, Eray A.'yı evinde gözaltına aldı. Şüpheli Eray A., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsız, kamera kayıtlarından yakalandı
Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, şüpheli Eray A.'nın villalara girerken kullandığı yöntem ortaya çıkarıldı. Şüpheli, villaların arka bahçelerinden ya da kapılarını zorlayarak içeri giriyordu. Girdikten sonra ise evdeki ziynet eşyalarını ve paraları çalıyordu.
Şüphelinin yakalanmasında, bölgedeki güvenlik kamera kayıtları da önemli rol oynadı. Jandarma ekipleri, şüphelinin villalara girerken ve çıkarken çekilen görüntüleri inceleyerek kimliğini tespit etti.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.