Botanik Park Polemiği Sürüyor: AK Parti'den CHP’ye Yanıt

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Botanik Park Polemiği Sürüyor: AK Parti
#İnegöl | Haber Merkezi
13 May 2025 / Sal 19:18
4 dk okuma / 2.153 Kez Okundu
| | |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Botanik Park tartışmalarına yanıt verdi: “Günü kurtarmıyoruz, yarını planlıyoruz.”

AK PARTİ’DEN BOTANİK PARK AÇIKLAMASI: “GÜNÜ DEĞİL, GELECEĞİ PLANLIYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’in Botanik Park alanı ile ilgili yaptığı sert açıklamaların ardından, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, kamuoyuna hitaben kapsamlı bir yazılı açıklama yayımladı.

Durmuş, açıklamasında “İnegöl’ün geleceği için sorumlulukla hareket ediyoruz. Siyasi tartışmalarla değil, eserlerle konuşuruz,” diyerek CHP cephesinden gelen eleştirileri net bir dille yanıtladı.

ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN MENFAATİ”

Açıklamanın başında, İnegöl Belediyesi’nin tüm projelerinde temel önceliğin halkın menfaati olduğunu vurgulayan Durmuş, şunları kaydetti:

Şehrimizin doğal yapısını koruyarak, yaşam kalitesini artıracak çalışmaları kararlılıkla sürdürüyoruz. Botanik Park ile ilgili karar, günü kurtarmak için değil, yarını planlama vizyonuyla alındı.”

13 AY BOYUNCA NE YAPTINIZ?”

CHP’li yöneticilerin eleştirilerini siyasi polemik olarak değerlendiren Mustafa Durmuş, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak şu soruyu yöneltti:

Botanik Park alanı, 13 aydır Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin uhdesindeydi. Ne bir proje geliştirildi, ne bir adım atıldı. Şimdi kamuoyunun önüne çıkıp tahsis neden verilmiyor diyorsunuz. Oysa 13 ay boyunca orayı sahipsiz bıraktınız.”

ŞEHRİN GERÇEK SORUNLARINI GÖRMEZDEN GELMEYİN”

Durmuş, açıklamasında İnegöl’ün daha öncelikli sorunlarına da dikkat çekti:

Botanik Park dışında da İnegöl’de altyapıdan ulaşıma birçok mesele var. Siyasi malzeme üretmek yerine gerçek sorunlara çözüm üretin. Eğer gerçekten hizmet etmek istiyorsanız, buyurun Kültürpark elinizin altında.”

BİZ HİZMETİ LAFLA DEĞİL, ESERLE YAPARIZ”

AK Parti’nin İnegöl’deki hizmetlerini sıralayan Mustafa Durmuş, İnegöl Belediyesi’nin son yıllarda hayata geçirdiği projeleri örnek göstererek şöyle devam etti:

  • Merkez Park Projesi: Şehir merkezine nefes aldıran ve ailelerin huzurla vakit geçirebildiği yeni yaşam alanı.

  • Gastro İnegöl ve Gastro Kafe: Yerel lezzetlerin tanıtıldığı, kadın girişimcilerin desteklendiği sosyal projeler.

  • Kültürel yatırımlar: Kütüphaneler, kültür merkezleri, çocuk oyun alanları ve altyapı projeleriyle şehrin dört bir yanında somut hizmetler.

LAF DEĞİL, İCRAAT KONUŞUR”

Açıklamanın sonunda siyasi tartışmalara prim vermeyeceklerini belirten Durmuş şu ifadeleri kullandı:

Biz İnegöl’ü lafla değil, icraatla yönetiyoruz. Siyasi polemiklerle değil, milletimizin duasıyla yol alıyoruz. Bugüne kadar nasıl çalıştıysak, bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla İnegöl’e hizmet etmeye devam edeceğiz.”

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.