Bozbey: “İnegöl’de Gece Gündüz Altyapı İçin Çalışıyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bozbey: “İnegöl’de Gece Gündüz Altyapı İçin Çalışıyoruz”
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Haz 2025 / Paz 12:00
1 dk okuma / 1.383 Kez Okundu
| | |

Bursa’nın İnegöl ilçesinin daha sağlıklı bir içme suyu altyapısına kavuşması ve kayıp-kaçak oranının azaltılması için çalışmalarını ara vermeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, altyapı işlemlerinin tamamlandığı bölgelerde sıcak asfalt kaplaması çalışmalarını da hızlıca tamamlıyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesi, sağlıklı içme suyu ve modern altyapı hedefiyle önemli bir dönüşüm sürecinden geçiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ ekipleri, kayıp-kaçak oranı %55’in üzerinde olan eski asbestli içme suyu hatlarını yenileyerek ilçeyi daha güvenli ve verimli bir altyapıya kavuşturuyor.

 
CUMHURİYET VE FATİH MAHALLELERİNDE YOĞUN MESAİ
 
Çalışmalar kapsamında Alanyurt bölgesinde yer alan Cumhuriyet Mahallesi’nde 43 sokak, Fatih Mahallesi’nde ise 76 sokakta altyapı, içme suyu ve asfalt onarım işlemleri tamamlandı.
Özellikle daha önce parke taşla kaplı olan 600 metrelik Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve 190 metrelik Okul Caddesi sıcak asfaltla kaplanarak modern bir görünüme kavuşturuldu.
 
1200 METRE SICAK ASFALT KAPLAMA TAMAMLANDI
 
Yapılan çalışmalarla 1200 metre sıcak asfalt kaplama ve 11 kilometre sıcak asfalt yama uygulaması tamamlandı. Böylece Alanyurt bölgesindeki hem altyapı hem üst yapı çalışmaları başarıyla sonuçlandı.
 
BOZBEY: “BURSA’NIN 17 İLÇESİNDE EŞİT HİZMET”
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfalt kaplamanın hızla yapıldığını belirterek, “İnegöl’ü sağlıklı içme suyuna kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Cumhuriyet ve Fatih mahallelerinde de süreci tamamladık. Bursa'nın 17 ilçesinde adil ve eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.