Bu görüntü İnegöllülere yakışmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bu görüntü İnegöllülere yakışmadı
09 Nis 2018 / Pzt 17:43
/ 7.602 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi tarafından Cerrah mahallesinde yaptırılan modern park duyarsız vatandaşlar yüzünden çöplük alanına döndü.

Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve İnegöllülerin hizmetine açılan parka hafta sonu İnegöllüler yoğun ilgi gösterdi.

Cerrah mahallesinin görselliğine ayrı bir güzellik katan modern piknik alanı kendini bilmezler yüzünden çöplük alanına döndü.

AYIPTIR GÜNAHTIR

Haber hattımıza ulaşan duyarlı bir vatandaş  “Ayıptır günahtır o kadar emek verilmiş bir yere böyle bir fotoğraf hiç yakışmadı vatandaşlarımız biraz dikkat etmesi gerekir” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMIZ HASTALIK KAPIYORLAR

Öte yandan haber hattımıza Alanyurt Üçevler Mahallesinden ulaşan bir vatandaş “Bu görüntüler Alanyurt Üçevler mahallesinden, çocuklarımız bu çöplerden hastalık kapıyor. ” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.