Bu gurur İnegöl’ün
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Ağu 2019 / Çar 15:23
/ 1.541 Kez Okundu
| |

Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan Gençlik Merkezleri arasında Temmuz ayı, ayın gençlik merkezi İnegöl Gençlik Merkezi oldu

Gençlik Spor Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “2019 yılı Temmuz ayı , ayın gençlik merkezi Bursa İnegöl Gençlik merkezimiz olmuştur. Bursa İnegöl Gençlik Merkezimizi ve gönüllü gençlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.  “ ifadeleri yer aldı.
 
  
İnegöl Gençlik Merkezi müdürü Recep Erdoğan: “Bizler de faaliyet gösterdiğimiz 2014 yılından bu yana milli ve manevi değerlerinden şaşmayan, gençlerin her alanda yanında olmaya çalışan ve gönlüne dokunulmamış bir genç kalmasın diye tüm personeli, gençlik liderleri ve gönüllü gençleriyle mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam eden bir Gençlik Merkezi olarak, Bakanlığımızın her ay belli kriterler doğrultusunda seçtiği Ayın Gençlik Merkezi olma gururu ve mutluluğunu Temmuz ayında yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Merkezimizde gençlerimiz için tüm sene boyunca ücretsiz olarak gerçekleşen Kur’an-ı Kerim, Drama, Fotoğrafçılık, El Sanatları, Görsel Sanatlar, Satranç ve Müzik eğitimlerinin yanında sosyal- kültürel etkinliklerimiz ve gezi programlarımız da devam etmektedir. Tüm çalışmalarımızdan ücretsiz yararlanmak isteyen gençlerimiz, merkezimize yine ücretsiz üye olarak bakanlığımızın ve Gençlik Merkezlerimizin yurt içi ve yurt dışı projelerinden yararlanabilmektedir. Üye olmak ve detaylı bilgi almak isteyen 7-29 yaş arası herkesi Baykoca Mahallesinde bulunan İnegöl Gençlik Merkezine bekliyoruz. “ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.