Bu haberi okumadan sakın hafta sonu planı yapmayın

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bu haberi okumadan sakın hafta sonu planı yapmayın
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Şub 2024 / Cmt 11:15
/ 13.700 Kez Okundu
| |

İnegöl’de hafta sonu planı yapacaklar, hava nasıl olacak, vizyonda hangi film var sizler için derledik.

İnegöl’de hafta sonu planı yapacaklar için ilk önce hava durumu bilgilerini verelim. İnegöl’de hafta sonu parçalı bulutlu güneşi bir hava beklentisi var ve en düşük sıcaklık 1 en yüksek sıcaklığın 18 derece olması bekleniyor.
VİZYONDA HANGİ FİLM VAR

Hayatla Barış
Hayatla Barış, küçükken geçirdiği kaza nedeniyle engelle olmasına rağmen bu durumun hayatını engellemesine izin vermeyen Barış Telli’nin hayatına odaklanıyor. Geçirdiği kaza sonucu sağ bacağını kaybeden Barış Telli, yıllar içinden tenisten atletizme, sporun birçok alanında Türkiye rekoru kırdı. Ampute Futbol Milli Takımı’nda sayısız şampiyonluklar, gol krallıkları kazanan Barış Telli, zamanla “Ampute Messi” olarak anılmaya başladı.
Kral Şakir: Devler Uyandı
Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi ise, hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.
Zaferin Rengi Filminin Konusu
Zaferin Rengi, eşsiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesini; 1918 - 1923 döneminin işgal altındaki İstanbul’unda, düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz bir direnişi, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington Kupası efsanesinin etrafında kurgulayarak beyazperdeye taşıyacak.
Lohusa
Bebeğin geliyor, komedinin doğumu başlıyor! Gupse Özay'ın başrolünde olduğu eğlenceli ve duygusal bir lohusa hikayesi.
Erdal ile Ece
Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu, bir evlilik ve aşk komedisi olan "Erdal ile Ece" filminin başrollerinde Şahan Gökbakar ve Seda Türkmen yer alıyor. Aşkın komik halini keşfet, Şahan Gökbakar ve Seda Türkmen ile dolu dolu bir evlilik macerasına hazır ol!
 
Film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan birbirinden mizahi bir dille ele alıyor. Oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece uzun yıllardır birlikte olan evli bir çifttir.
Oyuncaklar Firarda
Kukla Don ve DJ Doggy Dog'un eğlenceli macerası: Hayalperest kukla, rap yapan oyuncak köpekle birlikte kaybolanları bulabilir mi?
Ritüel
Karanlık Sırlar ve Cinayetin İzinde! Grace, rahip kardeşinin ölümünü araştırırken kendi geçmişiyle yüzleşiyor, manastırın derin sırlarını çözüyor.
Hatıran Yeter
İki engelli kalbin mücadelesi, aşkla yazılan zorlu bir kader. Sağır ve dilsiz aşıkların, büyük engelleri aşma hikayesi sizi derinden etkileyecek!
C Takımı
Lise yıllarında tembel, şimdi birbirinden renkli! C sınıfının dönüşümü, 30 yıl sonra eğlence ve macera dolu bir buluşma.
Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki
Dune Çöl Gezegeni Bölüm İki ile Paul Atreides'in macerası devam ediyor. Unutulmaz bir deneyim için hazır olun!


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.