Bu kafa ile Kudüs’ü kurtaramazsınız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bu kafa ile Kudüs’ü kurtaramazsınız
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Şub 2020 / Per 14:34
/ 15.418 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi, Trump’ın açıkladığı sözde barış planına tepki göstermek amacıyla geçtiğimiz 5 gün önce "Büyük Kudüs Mitingi" yapma kararı aldı. Yeniden Refah Partisi’de aynı gün aynı saatte farklı şehirde ”Seninleyiz Kudüs” mitingi gerçekleştirecek.

Saadet Partisi’nin "Büyük Kudüs Mitingi" kararı sonrası Yeniden Refah Partisi’de “Seninleyiz Kudüs” mitingi düzenleme kararı aldı. Her iki partinin de Trump’un sözde yüzyılın anlaşması olarak nitelendirdiği sözde barış planına tepki göstermek için gerçekleştirecekleri mitingin aynı gün aynı saat farklı şehirlerde miting yapması dikkatlerden kaçmadı.

AYNI GÜN AYNI SAAT FARKLI YER
Saadet Partisi Büyük Kudüs Mitingini 9 Şubat Pazar Günü Saat 14.00’da İstanbul Yenikapı’da yapma kararı alırken, Yeniden Refah Partisi ise 9 Şubat saat 14.00'da Sakarya Kent Meydanı’nda gerçekleştirecek.

İNEGÖL’DEN ARAÇ KALDIRACAKLAR
Saadet Partisi İnegöl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada İstanbul’da gerçekleşecek olan miting için İnegöl’den 9 Şubat Pazar günü saat 10.00’da parti binası önünden araç kaldırılacak.
Yeniden Refah Partisi ise yaptığı açıklamada “İnegöl’den 9 Şubat pazar günü saat 10:30 da ilçe binası önünden otobüslerimiz hareket edecektir.” İfadeleri yer aldı.

NEDEN MİTİNG YAPIYORLAR
ABD Başkanı Donald Trump, 28 Ocak 2020’de “yüzyılın anlaşması” olarak nitelendirdiği, Sözde barış planı, bir yandan başkenti Doğu Kudüs olan bir Filistin Devleti öngörürken, “Birleşik Kudüs’ün İsrail’in ebedi başkenti” olacağını öne sürmektedir. Planın temel amacı, İsrail’in fiili işgalini meşrulaştırmaktır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.