Bu mutluluk her şeye değer

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
08 Mar 2019 / Cum 17:06
/ 10.251 Kez Okundu
| |

2016 yılında PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin (26) ismi Mesudiye Alt geçidine verilirken şehidimizin annesi ve babası duygusal anlar yaşadı.

2016 yılında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin (26) ismi Mesudiye Alt Geçidine verildi.

İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Mesudiye Şehit Uzman Yavuz Mete Alt geçidi şehidimizin annesi ve babası ile bir araya geldi.

Duygusal anların yaşandığı programda Şehit Yavuz Mete’nin annesi Dugül Mete “Büyüklerimizden Allah razı olsun. İnegöl halkına herkese çok teşekkür ederim.  En mutlu gün bugün benim için. Oğlumun Allah mekânını cennet etsin.” İfadelerini kullanırken gözleri doldu.

Şehit Yavuz Mete’nin Dursun Mete ise konuşmasını gözyaşları ile tamamlarken şu ifadeleri kullandı; “Bir şehit babası olarak büyüklerimizden Allah razı olsun diyorum.  Bu köprüye oğlumun ismini verdiler. Oğlumla gurur duyuyorum. Onların sayesinde ayakta duruyoruz.  Mekânı cennet olsun.”



MUTLU OLDUK
 
Ailemizi bir miktar mutlu ettiysek bundan dolayı mutlu olduklarını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bugün kaymakamımız Şükrü Görücü ile şehit ailemizle bir araya geldik. Bulunduğumuz nokta Mesudiye Alt Geçidi, Bugün dünya 8 Mart Kadınlar günü, başta şehit annemiz olmak üzere tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutlarım.   Sayın kaymakamımızın önerisiyle özellikle mecliste geçtiğimiz günlerde kararını aldığımız Mesudiye Alt Geçidi’nin ismini Mesudiye Şehit Uzman Çavuş Yavuz Mete olarak değiştirdik.  Dolayısıyla bunu bugün özellikle armağan edelim dedik.  Başta Yavuz Mete kardeşim olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.  İnşallah ailemizin de bugünde bir miktar mutlu edebildiysek bizde bundan dolayı mutlu olduk sevindik. “
 
ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

Bu vatanda huzur içinde yaşayabiliyorsak, bu huzuru şehitlerimize borçlu olduğumuzu ifade eden İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü “Biz daha önce sizlerle şehit ailelerimizi ziyaret ettiğimizde bir talep gelmişti o ziyaret sonrasında bizde başkanımızla bu köprünün alt geçidinin ismini kardeşimizin ismini vermek için talepte bulunduk. Başkanımızda sağ olsun mecliste kararını aldı, bu köprüye kardeşimizin ismi verildi. Şehitlerimizin onurudur gururudur biz bugün bu topraklarda yaşıyorsak ay yıldızlı bayrağımız nazlı nazlı göklerde dalgalanıyorsa minarelerden ezanlar okunuyorsa, beş vakit ibadetlerimizi yapıyorsak biz bunu şehitlerimize geçmişimize borçluyuz. “

BU MUTLULUK HERŞEYE DEĞER

Şehit annesi Dugül Mete ve Babası Dursun Mete’nin yüzündeki mutluluğun herşeye değer olduğunu ifade eden Görücü “Şehit annemizin, şehit babamızın yüzündeki mutluluk bizim için her şeye değer. Ben sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. “ ifadelerini kullandı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.