Bücürland İnegöl’de açılıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bücürland İnegöl’de açılıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Oca 2020 / Pzt 18:59
/ 15.715 Kez Okundu
| |

İnegöl’de en büyük çocuk oyun merkezi olan Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi 17 Ocak Cuma günü yapılacak açılış töreniyle hizmete girecek.

İnegöl’ün ilk ve en büyük çocuk oyun merkezi Bücürland, 17 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Sinanbey Mahallesi Alanyurt Caddesi No:15, Alanyurt yolu  Közbahçe isimli iş yerinin yanında düzenlenecek olan açılış töreniyle hizmete girecek.

0-14 YAŞ ARASI HİZMET
Sahipliğini İnegöllü iş adamı Reis Yurdakul’un yaptığı Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi 1000 metrekare kapalı alana sahip olup içerisinde 0-3 yaş soft play oyun alanı, 5-11 yaş soft play oyun alanı, 5-14 yaş trambolin park guruplarıyla çocukların dijital platformundan uzak kalıp enerjilerini atabilecekleri oyun gurupları ile hizmet verecek.

ÇOCUKLAR OYUNDA AİLELER KAFETERYADA
Bücürland Çocuk eğlence merkezi günün her saati sabah 10:00 ile 22:00 saatleri arası hizmet verecek. Sosyal medyanın yaygınlaştığı bir ortamda, çocuklarının güvenli bir şekilde eğleneceği ve enerjilerini atacakları Bücürland’da aileler ise çocuklarını bekleyebilecekleri kafeterya da zaman geçirebilecekler.

ÖZEL GÜNLERE DE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Bücürland Eğlence Merkezinde oyun gurupların yanı sıra doğum günü organizasyonları, okul aile birliği projeleri ve tüm özel günlere hizmetlere ev sahipliği yapacak.



AÇILIŞA ÖZEL KARNE HEDİYESİ ÜCRETSİZ
Bücürland açılış günü İnegöllü çocuklara ücretsiz olarak hizmet verecek

MUTLU ÇOCUKLAR MUTLU AİLELER
Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi sahibi Reis Yurdakul yaptığı açıklamada, “İnegöl’de ilk ve tek olan çocuk eğlence merkezimiz 17 Ocak Cuma günü Alanyurt yolu üzerinde hizmete girecektir. İnegöl’de ilk olma özelliğine sahip olan Bücürland Eğlence Merkezimiz 1.000 metre kare alana sahiptir. Çocuklar oyun alanında oyunlarını oynarken ailelerimiz ise rahat bir şekilde kafeterya bölümünde bekleyebilecekler. İnegöl’de ilk olan eğlence merkezimizde “Mutlu çocuklar, mutlu aileler” sloganıyla dijital platformun olmadığı çocuklarımızın enerjilerini atacağı nezih bir ortam sağlıyoruz. Eğlence Merkezimizde oyun alanının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri, doğum günü organizasyonları, okul aile birliği projeleri ve tüm organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Ayrıca her ayın belirlenen bir gününde engelli çocuklarımıza hizmet edeceğiz. Açılış gününe özel oyun alanımızdaki oyuncaklarımızı çocuklarımıza ücretsiz olarak sağlayacağız. Tüm İnegöl halkımızı 17 Ocak Cuma günü Bücürland Eğlence Merkezimizin açılış törenine bekliyoruz.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.