Buda İnegöl’ün Vandalları

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Buda İnegöl’ün Vandalları
 :
/ 1.990 Kez Okundu
| |

Sanayide vandalizm bitmek bilmiyor. Çöp atılması için konulan konteynır, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Çöplerin yanması için yakılan konteynır, çevredeki işyerlerini de tehlikeye soktu.

İnegöl’de daha önce birçok kez uyarılar yapılmasına rağmen vandalizm (kamu mallarına zarar verme) devam ediyor. Özellikle sanayi bölgesinde çöp konteynırlarının yakılması gelenek haline gelirken, dolan konteynırlar vatandaşlar tarafından yakılarak boşaltılıyor. Bu durum hem hava kirliliğine sebebiyet veriyor, hem de olası bir yangın tehlikesine davetiye çıkarıyor.
DUYARSIZLIĞI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Önceki gün Mahmudiye Mahallesi Tepe Sokak üzerinde meydana gelen bir konteynır yangını, vatandaşların bu konudaki duyarsızlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Kimliği belirsiz kişilerce dolu olduğu gerekçesi ile yakılan çöp konteynırından dev alevler yükseldi. Bölgedeki bir işyerinin önünde bulunan konteynır, alevlerin yükselmesi ile işyerine zarar vermemesi için yolun ortasına çekildi. Konteynır yanıp çöpler bittikten sonra ise tekrar yerine koyuldu.
Duyarsız vatandaşlar, yapılan tüm uyarılara rağmen başta hava kirliliği ve yangın tehlikesine karşın konteynır yakma alışkanlığından vazgeçmezken, yanan konteynırlar görüntü kirliliğine de neden oluyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.