Bugün ne yesem derdi son buluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bugün ne yesem derdi son buluyor
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Haz 2020 / Sal 12:18
/ 21.899 Kez Okundu
| |

Bünyesinde fastfood, lokanta, pide, kebap, su, market, kasap ve kırtasiye gibi farklı sektörlerin markalarını barındıran İnegöl Sipariş uygulaması kullanıma açıldı.

İnegöllülerin hem web sitesi üzerinden hem mobil uygulama üzerinden online sipariş verebileceği ve birçok ürünü mobil uygulama ile istediği yerden sipariş verebileceği İnegöl Sipariş mobil uygulaması, www.inegolsiparis.com İnegöl’de siz kullanıcılar için hizmet vermeye devam ediyor.

NE YESEM DERDİNE SON
Öğlen ve akşam yemeğinde ne niyeyim derdi artık son buluyor. İnegöl Sipariş uygulamasını indirin yada www.inegolsiparis.com adresine giriş yapın, onlarca firma binlerce ürün arasından istediğinizi sipariş verin.

BİR TIKLA SİPARİŞ KAPINIZDA
Eskiden bunun için sipariş vereceğiniz işletmenin ya da marketin telefon numarasını bilmeniz ya da gidip kendiniz almanız gerekirken artık yalnızca İnegöl Sipariş mobil uygulamasını telefonunuza indirmek yeterli oluyor.

TÜM İHTİYAÇLARINIZI SİPARİŞ GEÇEBİLİRSİNİZ
Yalnızca hazır yemekle de sınırlı kalmayan bu hizmet ile artık en temel gıdalardan, kişisel bakım ürünlerine kadar evin bütün ihtiyaçlarını kolayca sipariş edebiliyoruz.

KAPIDA ÖDEME SEÇENEĞİ İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
Kısıtlı öğle yemeği vaktinde ya da yorgun bir halde eve geldiğiniz zaman dilediğiniz ürünü tek tıkla sipariş edebileceğiniz hatta evin tüm ihtiyaçlarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz İnegöl Sipariş mobil uygulaması kapıda nakit ödeme ve kapıda kredi kartı ödeme seçenekleri ile müşterilere kolaylık sağlıyor.

Bİ'TIKLA SİPARİŞİN KAPINDA
İsterseniz www.inegolsiparis.com adresine girerek yada mobil uygulamayı indirerek bi'tıkla sipariş verebilirsiniz.

ANDROİD VERSİYON İÇİN TIKLAYIN

İOS VERSİYON İÇİN TIKLAYIN


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.