Bunu Yapanda, Kullananda İnsan !

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bunu Yapanda, Kullananda İnsan !
28 Ara 2015 / Pzt 21:59
/ 364 Kez Okundu
| |

Şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilen bayat ekmek kutuları duyarsız vatandaşlar yüzünden amacının dışına çıktı.

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 2013 yılında başlatılan ekmek israfını önleme kampanyasına İnegöl Belediyesi destek vermiş şehrin muhtelif yerlerine 20 adet bayat ekmek kutusu yerleştirmişti.

Ekmek israfını önlemek için yapılan bu proje duyarsız vatandaşlar yüzünden amacı dışında kullanılmaya başlandı.

Haber hattımıza ulaşan bir takipçimiz Çardak Camisi karşısında bulunan bayat ekmek kutusu içerisinde sigara paketleri, çöpler, çocuk bezi vb. gibi şeylerin atıldığını ifade etti.

ÇÖP ATMAYINIZ YAZMASINA RAĞMEN

İnegöl Belediyesinin şehrin muhtelif yerlerine koyduğu bayat ekmek kutularının üzerine “ÇÖP ATMAYINIZ” ibareli uyarıcı levhalar asılmasına rağmen duyarsız vatandaşlar ısrarla içine çöp atmaya devam ediyor.

HAYVANLARA VERİLİYORDU

Yapılan bayat ekmek kutularında biriken ekmeklerin bir kısmı hayvan sahiplerine bir kısmı ise İnegöl Belediyesi veteriner işleri müdürlüğüne bağlı olan hayvan barınağında barınan hayvanlara yiyecek olarak veriliyordu.

ŞİKÂYETLERİNİZİ DİLE GETİRİN

Sizde çevrenizde haber değeri taşıyan konuları yâda yaşadığınız sıkıntıları, şikayetlerinizi  haber@ inegolonline.com"> haber@ inegolonline.com yada inegolonline" target="_blank">İnegöl Online sosyal medya hesabımızdan bizlere ulaştırabilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.