Burhan Serbest’ten Gövde Gösterisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burhan Serbest’ten Gövde Gösterisi
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Nis 2023 / Cmt 13:36
/ 9.099 Kez Okundu
| |

İş İnsanı Burhan Serbest, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Aday Adaylığını açıkladığı iftar programına yüzlerce davetli katıldı.

Çırağan Sarayında düzenlenen iftar programına CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İnegöl İlçe Yönetim kurulu, CHP Gürsu İlçe Başkanı Haşim Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Bursa Milletvekili Aday Adayları, İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ve yönetim kurulu üyeleri,  Doğugücü Spor Kulübü Başkanı Sinan Ekin ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Muş İlder Başkanı Yunus Akçan, Gürsu Muş İlder Başkanı Mehmet İsa Sevinç, İnegöl Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin İbiş, Bitlis Mutkililer Derneği üyeleri, İnegöl Erzurumlular Derneği üyeleri, İnegöl Artvin Kültür Derneği üyeleri, İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği üyeleri, İnegöl Van İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, İnegöl Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği üyeleri, İnegölspor Tribün Lideri Tevfik Taşkın ile İnegöl, Yenişehir, Kestel, Yıldırım, Osmangazi ve diğer ilçelerden çok sayıda davetli katıldı.


Dualar eşliğinde açılan iftarın ardından konuşan İş İnsanı Burhan Serbest, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak, “ Değerli basın mensupları, sevgili sivil toplum örgütleri, birbirinden değerli parti üyelerimiz, kıymetli yakınlarım, mahalle halkım, birbirinden değerli misafirlerimiz hepinize bu güzel günde yanımda olduğunuzdan dolayı teşekkür ederim. Hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere devletimize, şehrimize ülkemize bir nebzede olsun katkımız geçsin diye bir yola çıktım. Şehrimizin sorunlarını bilerek, ne yapabileceğimi nasıl hizmet edebileceğimin bilincinde olarak ülkem ve şehrim adına Cumhuriyet Halk Partisi Bursa milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım.  Ülkemizde değişimin rüzgârını hissediyoruz. Artık çıkılmaz bir yola girdiğimizi bu yoldan da ancak Vatanını milletini bayrağını sevenler ile çıkılacağını biliyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanlığı yolunda her gün daha çok ivme kazanarak barışa barışa, birleşe birleşe yoluna devam ediyor. Genel başkanımızın kurduğu Halil İbrahim sofrası günler geçtikçe daha da büyüyerek büyük kitlelere hitap ediyor. Artık değişim kapımızda. Artık önümüzde güzel bir Türkiye için hiç bir engel yok. Hak hukuk Adalet mantalitesi ile ilerleyecek bütün yurttaşlarımızın halkımızın eşit şartlarda yaşaması için hiç bir engel yok. Bursa 2. Bölge aday adayı olmam ile birlikte bende bu değişimde elimden gelenin fazlasını yaparak ülkeme ve Şehrime hizmet edeceğim. Hayırlısıyla şehrimizi Türkiye Büyük millet meclisinde onur ve gururla temsil edeceğim. İnşallah çıktığımız bu kutlu yolda alnımızın akıyla devam eder görevimizi tamamlarız. Bu hususta aramızda olan bütün misafirlerimize tekrardan hoş geldin diyorum.”

Daha sonra söz alan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’de Burhan Serbest’in yanında ve destekçisi olduğunu belirterek başarılar diledi.

















 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.