Burkay’dan yeni fuar alanına destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Burkay’dan yeni fuar alanına destek
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Nis 2024 / Sal 18:17
/ 4.317 Kez Okundu
| |

Bursa Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay, İnegöl'ün mobilya sektöründeki başarısını ve fuarın önemini vurgulayan açıklamalarda bulunarak yeni fuar alanı için destek olacaklarını söyledi.

Burkay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"İnegöl'ün sahip olduğu potansiyeli sadece Türkiye değil bütün dünya tanıyor. Başta mobilya sektörü olmak üzere bir ilçenin aslında üretim gücü ile neler başarabileceğinin en önemli kanıtı. Bu başarının altında birçok etken var ama en büyüğünün birlik ve beraberlik olduğuna inanıyorum."

MOBİLYA FUARININ ÖNEMİ
Dün 50. Mobilya Fuarı'nın açılışının gerçekleştiğini hatırlatan Burkay, "Sürdürülebilirlik çok önemli bir şey. Mobilya sektörü İnegöl'de güçlenerek devam etmeli. Bunun için ne gerekiyorsa yapılmalı. Başta yeni bir fuar merkezi olmak üzere bu sektörün ihtiyacı olan her alanda büyük destekler sunmamız lazım." dedi.

BURSA TİCARET ODASI'NIN DESTEĞİ
Burkay, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak sektörün her zaman yanında olduklarını da belirterek, "Bizde Bursa Ticaret Sanayi Odası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sektörün ve üretilen her projenin yanındayız, bunu da buradan ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

YENİ FUAR ALANINA DESTEK MÜJDESİ
Burkay, İnegöl mobilya sektörüne yönelik önemli bir müjde de verdi. Bursa TSO" href="/tag/bursa-tso/"> Bursa TSO olarak yeni fuar alanı için destek sunacaklarını açıkladı.

BURKAY, BU KONUDA ŞUNLARI SÖYLEDİ
"Sektörün gelişmesi için yeni bir fuar merkezine ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bursa TSO" href="/tag/bursa-tso/"> Bursa TSO olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sektörün ve üretilen her projenin yanındayız. Yeni fuar alanı için de gerekli çalışmaları yapacağız ve sektöre bu konuda da destek sunacağız."
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.