Bursa Ankara Karayolu’nda Korkutan Kaza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Ankara Karayolu’nda Korkutan Kaza
23 Haz 2016 / Per 19:36
/ 2.445 Kez Okundu
| |

Bursa Ankara Karayolu’nda meydana gelen kazada, özel araç ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay Bursa Ankara Karayolu'nda meydana geldi. İnegöl Bursa istikametinde seyir halinde olan özel otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile elektrikli bisiklet sürücüsü Mehmet Öztürk (47) yola savruldu.

 

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Mehmet Öztürk'ün (47) yaralandığını gören vatandaşlar, dört bir yandan yardıma koştu. Konu ile ilgili 112 Acil Servis Ekipleri'ne bilgi verilirken, Emniyet Ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

 

AMBULANSI BEKLEDİ

Meydana gelen kaza nedeni ile yol ortasında duran ve ayağa kalkamayan Mehmet Öztürk, vatandaşların yardımı ile başının altına bir şeyler yerleştirerek Ambulansı bekledi.

 

ORUCUNU BOZMADI

Etraftaki vatandaşların su getirmesi üzerine sadece yüzünü yıkayan elektrikli bisiklet sürücüsünün, orucunu bozmak istememesi ise gözlerden kaçmadı.

 

Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralı elektrikli bisiklet sürücüsü Mehmet Öztürk'e (47)  ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü'ne kaldırdı.

 

Hastanede tedavi olan yaralı sürücünün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

İFTAR VAKTİNDE BİR KAZA DAHA

Öte yandan yine geçtiğimiz gün iftar saatlerinde meydana gelen kazada ise İsmail Topçu (71) isimli vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

 

Meydana gelen kazalarla ilgili soruşturma devam ediyor.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.