Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Deprem Tatbikatı Uyarısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Deprem Tatbikatı Uyarısı
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Haz 2024 / Per 13:11
1 dk okuma / 13.442 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara gönderdiği SMS ile şehir genelinde yapılacak deprem tatbikatı hakkında bilgilendirme yaptı. Mesajda, tatbikatın Afet ve Acil Durumlar Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Belediyenin uyarı mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bugün, Afet ve Acil Durumlar Daire Başkanlığı tarafından Bursa genelinde acil durumlara hazırlık amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirilecektir. Tatbikat sırasında siren sesleri duyulacak ve acil durum araçları sahada olacaktır. Bu nedenle, halkımızın sakin kalmasını ve panik yapmamasını rica ediyoruz. Bu tatbikatın gerçek bir deprem yaşamamıza gerek kalmadan, sadece bir eğitim faaliyeti olarak kalmasını temenni eder, sağlıklı günler dileriz."

Yetkililer, tatbikatın amacının halkı olası acil durumlara karşı hazırlıklı hale getirmek olduğunu vurguladı. Tatbikat sırasında duyulacak siren sesleri ve acil durum araçlarının hareketliliği konusunda vatandaşların endişelenmemesi gerektiği ifade edildi. Belediye, tatbikatın sadece bir eğitim faaliyeti olduğunu ve vatandaşların güvenliğinin en üst düzeyde tutulduğunu belirtti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.