Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu “İnegöl’ün il olmasını destekleyeceğiz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu “İnegöl’ün il olmasını destekleyeceğiz”
20 Ara 2017 / Çar 13:45
/ 2.313 Kez Okundu
| |

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, İnegöl ilçe teşkilatını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “İnegöl’ün il olmasını destekleyeceğiz"


MHP Bursa il/">İl Başkanı Tevfik Top&cced il;u’yu parti merkezinde İnegöl il/">İl&cced il;e Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri ile part il iler karşıladı.
Ziyarette konuşan il/">İl Başkanı Tevfik Top&cced il;u, “Ülkenin sıkıntıları varken, ekonomik anlamda Türkiye’ye diz &cced il;öktürmeye &cced il;alışan küresel gü&cced il;ler varken, biz hi&cced il;bir meseleyi siyaset malzemesi yapıp, bundan avantaj sağlama noktasında siyaset yapmayız. Siyaseti yapacağımız günlerde olacak. Ancak Türk m illetinin bekası bizim bütün değerlerimizin üstündedir. Bu tehlike olduğu sürece hi&cced il; kimse bizden günü birlik kısır &cced il;ekişmelerden ibaret siyaset beklemesin” dedi.


MHP ile demokrasi yan yana ve kardeştir


Başkan Top&cced il;u, “Amerika gibi ülkeler bizleri öyle &cced il;ok seviyorlar ki, bizi Tayyip Erdoğan’dan kurtaracaklar! Dün bizimde eleştirdiğimiz Tayyip Erdoğan, AK Parti yanlış siyaset uygularken beraber değ il miydiniz? Bu gün Erdoğan, MHP’nin temel konulardaki &cced il;izgisinde siyaset yapıyor. Bunu yaptığı sürece destekleyeceğiz. Türk m illeti Erdoğan’ı se&cced il;miştir. MHP ile demokrasi yan yana ve kardeştir. Birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Türk m illetinin se&cced il;tiği bir Cumhurbaşkanına Türk m illetinin dışında hi&cced il; kimse ayar veremez. Hi&cced il; kimsenin de haddine değ ildir. Bir ileri ayar verecekse onun yeri sandıktır, karar Türk m illetinindir. MHP, Türk m illetinin mutluluğunu önceleyen bir partidir. Günlük siyasetle işimiz olmaz. Ekonomi büyüyor da iş&cced il;inin, memurun cebindeki kü&cced il;ülüyor. M illi Eğitimde tarihin en başarısız dönemini yaşadığımızı ifade etmekten ka&cced il;ınmayacağız. MHP, hi&cced il;bir siyasi partinin yandaşı değ ildir. Bize bunu öğreten Alparslan Türkeş’tir. Ülkeye olan sevdamız Erdoğan’a olan öfkemizden &cced il;ok daha fazladır. Devlet Bah&cced il;eli olmasaydı, FETÖ’nün hakkından gelemezdik” dedi.


MHP’den ayrılıp parti kuranlara da seslenen Top&cced il;u, “Problem bizden olduğunu söyleyen, bizden olmayan bir ilerinde. Yeni parti kurmuşlar, Allah yollarını a&cced il;ık etsin. Türk siyasetinde ilk defa MHP’ye kumpas kuranların kurduğu part ileşme sürecinde Türk siyasetinde ilk defa ahlaki değerler ayaklar altına alınmıştır. Bir siyasi partiden istifa töreni hi&cced il; duydunuz mu? Yazıklar olsun. Önümüzdeki ay Genel Başkanımızın katılımı ile Bursa’da tarihin en büyük katılım törenini yapacağız, düğün yapacağız. 1 Ocak 2017’den bu güne kadar Bursa genelinde MHP’den muhtelif gerek&cced il;elerle istifa edenlerin sayısı 501. Muhalefet gerek&cced il;esiyle istifa edenlerin sayısı 501 i&cced il;inde sadece 400. İnegöl’de ise 52 istifa. Türkiye’deki muhalefetin başkenti Bursa, Bursa’daki muhalefetin başkenti İnegöl; hepsi 42. Başka siyasi parti mensuplarını toplamışlar. Yaratılmak istenen algıya inanmayın, ger&cced il;ek ortada. MHP, özgür ağırlığı olan bir partidir. Biz işimize bakacağız” diye konuştu.


"Kucaklaşmaya devam edeceğiz"
Daha büyük bir gayretle alanlara &cced il;ıkacaklarını duyuran Top&cced il;u, “İnegöllü hemşer ilerimizle buluşacağız. Önümüzdeki se&cced il;imlerde İnegöl Belediyesine 3 H ilalli bayrağı dikeceğiz inşallah. Önümüzde ü&cced il; önemli olgu var. 2018’de 12. Büyük kurultayımız var. Hemen arkasından yerel yönetimler se&cced il;imleri olacak. Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de iddialıyız. Hemen arkasından Kasım 2019’da m illetvek illiği ve cumhurbaşkanlığı se&cced il;imleri yapılacak. Partimize ihanet edenlerle işimiz olmayacak. Aldanmış, aldatılmış samimi ülküdaşlarımız, vatandaşlarımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Kamuya a&cced il;ık alanlarda bana göre değ il, bize göre olanı ifade etmeliyiz. Kendi egolarımızdan sıyrılmış, daha bize göre olanını tercih eden bir dava adamı anlayışına sahip olmalıyız. Moral bozukluğuna hacet değ iliz. Bu gün dünden daha gü&cced il;lüyüz. Yarın da bu günden daha gü&cced il;lü olacağız. Önümüzdeki se&cced il;imlerde de farkı göreceksiniz. Önümüzdeki Mayıs ayına kadar adaylarımızı a&cced il;ıklayacak noktaya gelmeliyiz. Se&cced il;imlerden 6 ay önce kendi kaynaklarımızla yetiştirdiğimiz arkadaşlarımız aday olacak. Bursa’da belediye başkanını, mızrak &cced il;uvala sığmayınca değiştirmek zorunda kaldılar. Enkaz edebiyatı yapıyor. Sanki AK Partinin idarecisi değ il, başka bir siyasi partiden devralmış gibi konuşuyorlar. İnegöl’deki arkadaşlarımızın gayretlerinden son derece memnunuz. Önümüzdeki se&cced il;imlerde ger&cced il;ek manadaki oyu almalıyız. Buna yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

İnegöl'ün il olmasını destekleyeceğiz


CHP’nin İnegöl’ün il olması i&cced il;in meclise sunduğu kanun teklifinin sorulması üzerine Top&cced il;u, “MHP yıllardır İnegöl’ün il olması i&cced il;in &cced il;alışma yaptı. İnegöl’ün il olmasını destekleyeceğiz. Se&cced il;im kaygısıyla değ il, İnegöl’ün il olmayı hak ettiği i&cced il;in bunları söylüyoruz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.