Bursa Maçına 5000 Kişilik Organizasyon

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Maçına 5000 Kişilik Organizasyon
 :
/ 1.582 Kez Okundu
| |

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, 15 Aralık Perşembe günü oynanacak olan Bursaspor-İnegölspor karşılaşması için ‘Bursa’ya 5 bin kişi gidiyoruz’ adı altında otobüs kampanyası düzenlediklerini söyledi. Taşkın, maçın centilmence, dostluk havasında geçeceğine inandığını kaydetti.

İnegölspor amigosu Tevfik Taşkın, Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda oynanacak Bursaspor-İnegölspor maçıyla ilgili otobüs kampanyası düzenlediklerini söyledi.
 
5 BİN KİŞİYLE GİDİYORUZ
Taşkın: “İnegölsporumuz Ziraat Türkiye Kupası’nda doludizgin ilerliyor. Rakibimiz Bursaspor. Daha önce Kasımpaşa ve Gaziantepspor engellerini aşan takımımız neden gruplara da kalmasın? Biz kalacağımıza inanıyoruz. İnegölspor Taraftar Platformu olarak Bursa’ya 5 bin kişi gidiyoruz adı altında otobüs kampanyası başlatıyoruz. Kampanyayla ilgili şehrimizin dinamiklerinden, camiamızdan güzide iş adamlarımızdan siyasi partilerden, oda ve dernek başkanları ve yönetimlerinden kampanyamıza destek vereceklerini umut ediyoruz. İnegölsporumuza ve taraftarımıza sahip çıkarak orada yer almamız için gereken desteği vereceklerinden şüphemiz yok” diye konuştu.
 
BİLET FİYATLARI 2 TL
Başkan İlhan Korkmaz’ın ricası üzerine Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ve yönetiminin bilet fiyatlarını 2 TL’ye düşürdüğünü aktaran Taşkın: “İnegölsporumuza jest yapan Bursaspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Başkanımız İlhan Korkmaz ve yönetim kurulumuzdan seyirci kontenjanının arttırılması konusunda başvuru yapmalarını istiyoruz. İlçede bu konuda talep had safhadadır” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKA RENKLER İSTEMİYORUZ
Bursa derbisinde tüm ülkenin gözünün de bu maçta olacağını anımsatan Taşkın, önemli bir uyarıda da bulundu. Taşkın, şunları söyledi: “Biz taraftar olarak gereken çalışmaları yaoıyoruz. Bursa Atatürk Stadında büyük bir coşku oluşturacağız. Centilmenlik çerçevesinde tek renk, tek vücut olacağız. Özellikle tek renk konusunda aşığı olduğumuz Bordo Beyaz renklerin dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Başka renklerle ilgili düşünceleri olanlar varsa bunu bağlı oldukları statta uygulasınlar”
 
BÜYÜK BİR SINAV VERECEĞİZ
“İnegölspor taraftarı olarak büyük bir sınav vereceğiz. Bu sınavdan başarıyla çıkacağımızdan şüphemiz yok. Son olarak bizler takımımıza güveniyoruz, inanıyoruz. İyi günde kötü günde hep yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çünkü başka İnegölspor yok. Kenetlenen İnegölspor’un önünde kimse duramaz”
Kaynak:Genç Gazete


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.